Lediga tjänster

Just nu söker vi reseledare inför sommaren 2017

Älskar du Turkiet och vill jobba med både service och försäljning? Är du flexibel och gillar ett högt tempo och är beredd att alltid göra det ”lilla extra”? Då är detta ett jobb som kommer att passa dig.

Våra gäster har semester 24 timmar om dygnet och behöver därför få service under dygnets alla timmar. Därför är man som reseledare alltid schemalagd på olika tider av dygnet, sex dagar i veckan, för att vi alltid ska vara tillgängliga för våra gäster. Du är vårt ansikte utåt i Turkiet och det innebär att du representerar företaget hela tiden, när du rör dig ute på resmålen.

Som reseledare hämtar och lämnar du gäster på flygplatsen, hjälper våra gäster på flygplatsen, genomför transfer, informationsmöten, försäljning, utflykter, hotellbesök, sjukhusbesök, leda miniklubben och har även administrativa arbetsuppgifter.
 
Våra resmål är olika varandra, precis som våra gäster som åker till de olika resmålen. Därför är arbetet anpassat till respektive resmål och efter våra gästers behov. Dina kollegors vardag kan se annorlunda ut på ett annat resmål än på ditt. Därför viktigt att man är flexibel när man arbetar som reseledare.

Vi har reseledare stationerade i Side, Alanya och Kemer. Man får inte välja resmål, utan man blir placerad på det resmål där vi ser att din erfarenhet och potential kommer till sin fulla rätt.
 
Som reseledare i vårt företag så ska man ha en positiv attityd även när det ”regnar”. Man måste gilla problemlösning och att kunna se möjligheter. Du ser självklart glaset halvfullt istället för halvtomt. Man måste vara en teamplayer även om man ofta också arbetar individuellt. Det är viktigt att man är beredd på att ta ansvar, är lojal mot företaget och sitt arbete samt respekterar kulturen som man arbetar i. Då vi, på en del resmål, inte är så många i teamen, så önskar vi att alla ser fördelen med att vi hjälps åt att dra vårt strå till stacken tillsammans.

Genom att arbeta som reseledare får du en erfarenhet för livet och en bra merit på din CV.  Du kommer utvecklas som människa och du kommer stå inför situationer du inte kunnat föreställa dig, tänja på dina gränser som du inte trodde var möjligt, få vänner för livet, se ett annat land, lära känna en annan kultur och även lära dig ett nytt språk. Alltså en upplevelse för livet. Det viktigaste av allt är kanske att man vågar åka iväg och lämna sin comfort zone för att ge sig hän till något nytt.

”Jag hade ju sett en reseledare jobba under mina egna resor och byggt upp en bild men att det skulle vara så här annorlunda hade jag aldrig trott. Jag ångar inte en sekund att jag tog chansen och åkte. Bästa jag någonsin gjort”.
En reseledare som jobbat sin första säsong

Vi ser gärna att du
• har fyllt 22 år
• har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som reseledare eller inom något serviceyrke
• är flexibel och stresstålig
• är en problemlösare
• har erfarenhet av försäljning
• är duktig på att ta initiativ
• är noggrann och strukturerad
• är en teamplayer
• har körkort
• har datorvana
• har någon form av reseledar- eller turismutbildning

Maila din ansökan och personliga brev till info@turkietresor.se
Kontaktperson är Anna Smed 08-545 55 704