Lediga tjänster

Nyfiken på Turkietresor och resebranschen?

 

Vi håller alltid ögonen öppna efter kompetenta, drivna och duktiga medarbetare. Vi säljer mer än "bara" resor till värmen, vi säljer nämligen våra kunders bästa veckor på året, vilket ställer höga krav på oss. Vi är fast beslutna att uppfylla dessa högt ställda förväntningar och kanske är det just DU som blir en del av vårt härliga team?

I en modern tid med mycket digitalisering gäller det att hänga med i utvecklingen men det är lika viktigt att den personliga känslan och servicen finns kvar. Vår ambition är att alltid ligga i framkant i resebranschen och det ställer höga krav på alla medarbetare. 

Att arbeta hos Turkietresor ska vara lärorikt, kul och utmanande där våra ledord är SERVICE & AFFÄRSMÄSSIGHET. Hos oss är alla medarbetare lika viktiga. Vi uppmuntrar till mångfald.

Vill du jobba hos oss i sommar?

Just nu söker vi extrapersonal till vår avdelning Sale, Service & Operation. Som extrapersonal kommer du att arbeta med försäljning (telefoni), support (kund, agent) och kundservice (info-mejl, facebook) under perioden juni-augusti.

Är det här du?

Vi ser gärna att du är prestigelös, flexibel och är duktig på att ge personlig service. Har du erfarenhet från resebranschen sedan tidigare är det meriterande. Du ska tycka om att jobba i en organisation med högt tryck och gilla att jobba i team.

Övrigt

Arbetstider är vardagar kl 09-18. Vi sitter i fina lokaler i Hammarby Sjöstad. Arbetsverktyg är bokningssystemet Travelize, telefonväxel Touchpoint. Då vi hanterar administration och försäljning åt vårt norska systerbolag Tyrkiareiser förväntas du även ge service och arbeta ut mot både den svenska och norska marknaden. 

Hur söker jag?

Skicka in cv + personligt brev till info@turkietresor.se senast måndag 16 april.