Lediga tjänster

Nyfiken på Turkietresor och resebranschen?

 

Vi håller alltid ögonen öppna efter kompetenta, drivna och duktiga medarbetare. Vi säljer mer än "bara" resor till värmen, vi säljer nämligen våra kunders bästa veckor under året, vilket ställer höga krav på oss. Vi är fast beslutna om att uppfylla dessa högt ställda förväntningar och kanske är det just DU som blir en del av vårt härliga team?

I en modern tid med mycket digitalisering gäller det att hänga med i utvecklingen men det är lika viktigt att den personliga känslan och servicen finns kvar. Vår ambition är att alltid ligga i framkant i resebranschen och det ställer höga krav på alla medarbetare. Att arbeta hos Turkietresor ska vara lärorikt, kul och utmanande där våra ledord är SERVICE & AFFÄRSMÄSSIGHET. Hos oss är alla medarbetare lika viktiga. Vi uppmuntrar till mångfald.

Just nu söker vi reseledare inför sommaren 2019

Älskar du Turkiet och vill jobba med både service och försäljning? Är du flexibel och gillar ett högt tempo och är beredd att alltid göra det ”lilla extra”? Då är detta ett jobb som kommer att passa dig.

Våra gäster har semester 24 timmar om dygnet och behöver därför få service under dygnets alla timmar. För att vi ska ha så hög tillgänglighet som möjligt för våra gäster, är våra reseledare alltid schemalagd på olika tider av dygnet, sex dagar i veckan. Du är vårt ansikte utåt i Turkiet och representerar vårt företag under hela vistelsen på resmålet. Som reseledare hos oss kommer du även att representera vårt norska systerbolag Tyrkiareiser och därmed vara i kontakt med och ge service till både svenska och norska gäster. 

Som reseledare har du många olika typer av arbetsuppgifter, du kommer bland annat…
 • Hämta, lämna och hjälpa gäster på transferbuss och flygplats
 • Genomföra informationsmöten
 • Leda utflykter
 • Genomföra hotellbesök
 • Vara behjälplig vid eventuella sjukhusbesök
 • Jobba med försäljning och administrativa arbetsuppgifter
 

Våra resmål är olika varandra, precis som våra gäster som åker till de olika resmålen. Därför är arbetet anpassat till respektive resmål och efter våra gästers behov. Dina kollegors vardag kan se annorlunda ut på ett annat resmål än på ditt, vilket gör flexibilitet till en nyckelegenskap när du jobbar som reseledare. 

Vi har reseledare stationerade i Side, Alanya och Kemer. Du placeras på det resmål där din erfarenhet och potential kommer till sin fulla rätt. Det finns ingen möjlighet att välja vilket resmål som du vill placeras på, men du kan självklart komma med önskemål om det är något speciellt resmål som lockar dig.

Genom att arbeta som reseledare får du erfarenhet för livet och en bra merit att lägga till på ditt CV. Du utvecklas som människa genom att möta nya situationer och lär dig tänja på dina egna gränser. Du får vänner för livet, möjlighet till att lära ett nytt språk samt lära känna en ny och spännande kultur. Med andra ord en upplevelse för livet!

”Jag hade ju sett en reseledare jobba under mina egna resor och byggt upp en bild men att det skulle vara så här annorlunda hade jag aldrig trott. Jag ångar inte en sekund att jag tog chansen och åkte. Bästa jag någonsin gjort”.
En reseledare som jobbat sin första säsong

Vad krävs för att söka? 

Som reseledare hos oss ska du ha en positiv attityd, även i stressade situationer. Du bör vara en bra problemlösare och se möjligheter istället för problem. Som reseledare bör du också vara en bra ”teamplayer” även om mycket av jobbet genomförs individuellt och därmed kräver mycket eget ansvar. Du ska vara lojal mot företaget du arbetar för och respektera kulturen du arbetar i. På en del av våra resmål arbetar vi i små team med få anställda, vilket gör det viktigt att alla kollegor ser fördel med ett bra samarbete. För att kunna arbeta som reseledare krävs det att du har körkort. 

Vi ser gärna att du
 • Har fyllt 22 år
 • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som reseledare eller inom något serviceyrke
 • Är flexibel och stresstålig
 • Är en problemlösare
 • Har erfarenhet av försäljning
 • Är duktig på att ta initiativ
 • Är noggrann och strukturerad
 • Är en teamplayer
 • Har datorvana
 • Har någon form av reseledar- eller turismutbildning
 

Maila din ansökan och personliga brev till info@turkietresor.se. Kontaktperson är Petra Svensson 08-54555700 (vardagar 9.00 - 17.00).