Leda Beach Hotel**+

Populärt hotell med bungalows

Här bor du vid Sides västra strand med den gamla stadsdelen runt hörnet. Hotellet ligger i ett charmerande område med antika pelare och ruiner. Det utmärkta läget gör Leda till ett populärt resmål. Hotellet har en fin trädgård och en liten pool med separat barnpool (öppen mitten av april - mitten av december). Hotellet har en trevlig restaurang och minimarket. Bordtennis och massage (mot avgift). Solstolar och parasoll är gratis för hotellets gäster vid både pool och strand. 

Rummen 

Enkla rum av varierande storlek med dubbelsäng eller två separata sängar (vissa med våningssäng) som ligger i låga byggnader eller bungalows. Alla rum har telefon, fylld minibar, luftkonditionering (mot avgift), kassafack (mot avgift, finns i alla bungalows men inte i alla hotellrum), satellit-tv och balkong eller terrass. Badrum med wc, dusch och hårtork.

Rumstyper

  • Dubbelrum i huvudbyggnad för 2 + 1 extrabädd
  • Bungalow för 2 + 1 extrabädd
  • Bungalow för 2 + 2 barn i våningssäng 

Övrigt

Turist- och strandområde. Byggt år 1990, renoverat 2007. Hotellet består av totalt 63 rum belägna i 22 bungalows och fyra andra byggnader. Branta trappor och stora nivåskillnader. WiFi i receptionen (mot avgift). Bagaget måste bäras ca 30 meter till receptionen då transferbussen inte kan köra enda fram till hotellet. Hotellet accepterar följande kreditkort: Visa, Mastercard och Eurocard. Lokalt centrum Side: 500 m.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 0 m
Lokalt centrum 500 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Internet Ja
Luftkond. Ja
Kassafack Ja
Hiss Nej
Ant. våningar 2
Ant. rum 63
Byggt 1990
Måltider Frukost

Avgångar & priser


Det fanns inget som matchade sökkriterierna!

Andra kunder har även tittat på:

Golden Star Hotel

Golden Star Hotel

**+
Prisvärt hotell direkt vid havet
Golden Star Hotel är ett enkelt familjedrivet hotell med ett perfekt läge precis vid den vackra, gyllene sandstranden. Hotellet har ett poolområde (öppet april-oktober) ... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 150 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Strandbar