Kryssning

Upplev en drömlik båtsemester i den turkiska skärgården

Tillbringa härliga dagar i skärgården där du kan upptäcka orörda små vikar och bada i det kristallklara havet. Var med och upplev en fantastisk färd bland öarna i en Gületbåt där du får chansen att besöka olika badvikar, småbyar och sevärdheter. Avsluta dagen med en god måltid eller en uppfriskande drink från baren tillsammans med trevligt sällskap. Allt efter en händelserik dag innan man går till sängs. Eller varför inte stanna uppe till soluppgången och fånga dagen?

Båten/hytterna

De traditionella Gületbåtarna är tillverkade i trä och har en enkel standard - ingen lyx, men personlig service och en vänlig atmosfär gör dem trivsamma. Båtarna är i olika storlekar mellan 19-26 m och kan ha upp till 16 gäster. Hytterna är små och enkelt inredda med litet duschrum med WC, sovplats med dubbelbädd eller två separata bäddar. Priset inkluderar; del i tvåmanshytt, frukost, lunch, eftermiddagsfika och middag. Luftkonditionering finns inte och dryck ingår ej i resans pris. Observera att hytterna tar max två personer plus spädbarn. 

Övrigt

En veckas resa, programändring för första och sista dagen kan ske. Resan sker utan reseledning. Besättningen ombord är turkisktalande och har begränsade engelska språkkunskaper. Möjlighet till privat båt vid förfrågan (vid bokning av minst 6 hytter). Reservation för ändringar i programmet p.g.a. väder, lokala förhållanden eller genom ev. önskemål från gästerna. Båtturen kan också kombineras med en veckas hotellvistelse om så önskas. Kontakta oss för bokning på tel 08-545 55 700 eller mejla till info@turkietresor.se.

Läs mer om dag till dag-program och boka resa genom att klicka nedan.

Hotell

Kryssning Kemer-Kekova

Kryssning Kemer-Kekova

Njutningsfull kryssning i Kemer till Kekova! Tillbringa härliga dagar i skärgården där du kan upptäcka mysiga orörda små vikar och bada i det kristallklara havet.... Läs mer »