Hotellkoncept

För att göra det enkelt och överskådligt att välja hotell har vi kategoriserat flera av våra hotell med olika koncept. Välj det som är viktigt för dig och din familj. Strandnära, Aqua Splash, Lyx, Stor Familj eller kanske hotell för vuxna?

Aqua Splash

På dessa hotell finns en eller flera vattenrutschkanor. Hög trivselfaktor för familjer med barn som tillbringar merparten av tiden i vattnet. Välkommen till en fartfylld semester!Läs mer »

Strandnära

När du vill försäkra dig om att du bor i närheten av stranden! För oss på Turkietresor så betyder ”Strandnära” att ett hotell ligger 0-150 meter från stranden. Det kan innebära att tex vägar, gångvägar och byggnader ligger mellan hotellet och stranden. Vi mäter från...Läs mer »

Lyx

  Ett av våra mest populära koncept är LYX. Här har vi valt ut de allra bästa hotellen i vårt program. Alla hotell med detta koncept har något extra. Här erbjuds service i toppklass och standarden är väldigt hög.Läs mer »

Hotell för vuxna

  För dig som är över 16 och reser utan barn kan det vara extra avslappnande att välja ett av våra hotell för vuxna. Här prioriteras komfort, god mat och en härlig stämning – perfekt om du reser med din partner, dina vänner eller med vuxna barnbarn. Hotell för vuxna – när...Läs mer »

All Inclusive & Aqua Splash

  Ett perfekt val för en lyckad familjesemester. Här har vi samlat alla våra hotell som har konceptet Aqua Splash och samtidigt har All Inclusive.  Dagarna fylls med full fart i poolen och massor av god mat och dryck. Prisvärt för familjen som är ute efter en fartfylld semester som...Läs mer »

Bo själv

  Allt fler väljer idag att resa själva, kanske för att få mer egentid, skapa nya bekantskaper eller bara för att investera i sitt eget välbefinnande. Många hotell tar ut ett ganska stort tillägg för personer som bor utan sällskap i ett dubbelrum. För att göra det enkelt för dig...Läs mer »

Populärt

Här har vi listat upp våra populäraste hotell som vi har i vårt program till Turkiet. Vill du finna ett hotell som du vet är populärt så kolla in dessa hotell.  ✔   Återkommande gäster.  ✔   Hamnar i topp i våra kundundersökningar.   ✔...Läs mer »

Bo flera

Håll utkik efter denna symbol när ni vill bo många personer ihop. Hotell med Bo Flera är boenden som har extra stor kapacitet. Det kan vara lägenheter med flera sovrum eller stora familjerum med möjlighet till många extrasängar. Ta med hela familjen på semester och bo i samma lägenhet/hotellrum....Läs mer »

Bra med barn

Här har vi samlat hotell som passar för familjer och er som reser med barn till Turkiet. Inom denna kategoril finner ni bland annat hotell som har antingen familjerum, rutschkanor, barnpooler och oftast miniclub (minst under högsäsong). Helt enkelt familjehotell som är anpassade för barn (och vuxna). Läs mer »

Hotell med SPA

Unna dig själv och dina nära en avslappnande, lugn och rofylld vecka med en SPA-upplevelse. En skön semester med en känsla av lyx och välbefinnande. Ge din kropp en nystart, inspiration och en glödande energi. Här har vi samlat alla våra hotell med en SPA-anläggning på hotellet.Läs mer »

Gym

Gillar du att aktivera dig och träna under din semester? Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda hotell med gym så att våra gäster har möjlighet att träna och röra på sig under sin vistelse i Turkiet. Om du vill träna under din semester så väljer du ett hotell...Läs mer »