Kickboxning

Träningsläger i Turkiet

I Kemer har vi vår alldeles egen kampsportklubb, Viking Kickboxing Club, med möjlighet att träna och testa på framförallt kickboxning men även andra kampsporter.

Här kan både motionär och elit  kickboxas. Vi har haft flertalet klubbar på träningsläger hos oss. Bland våra referenser så har vi haft det norska landslaget med Thea Næss i spetsen (världsmästare och även mästare i Combat Games 2010).

Vi kan erbjuda flera varianter av er träningsvecka. Antingen så är ni en klubb som vill ha tillgång till lokalen och klarar er träning på egen hand. Eller så är ni nybörjare och då kan vi erbjuda er våra duktiga kickboxare på plats som kan lära ut er grunderna i sporten.

Förbered er klubb/laget med ett intensivt och motiverande träningsläger i vackra Turkiet, Kemer där ni kombinerar träning med sol och bad. Vi erbjuder två favorithotell som boende (Viking Star Hotel & Spa och Viking Nona Beach Resort) med All Inclusive inkluderat i priset. 

Viking Kickboxing Club ligger i utkanten av Kemer och antingen ordnar vi smidig transport till och från ert hotell eller så värmer ni upp med en lätt joggingtur på ca 10 minuter.

Vi hjälper er att paketera en oförglömlig vecka med flyg, hotell och träninsgaktiviter. För mer info och gruppoffert, vänligen kontakta oss på 08-545 55 700 eller eller fyll i en förfrågan med era önskemål så hör vi av oss till er. 

Hotell

Viking Star Hotel & Spa

Viking Star Hotel & Spa

****+
Favorithotell i hjärtat av Kemer
I den gröna och vackra kuststaden Kemer hälsar vi er välkomna till vårt eget Viking Star Hotel & Spa. Här njuter man av semesterdagarna från tidig morgon till sen k... Läs mer »
Stranden 600 m
Lokalt centrum 450 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Viking Nona Beach Hotel

Viking Nona Beach Hotel

****
All inclusive-hotell med närhet till allt
Vårt eget Viking Nona Beach Hotel med många återkommande gäster har Kemers bästa läge. Det ligger precis vid stranden på kort promenadavstån... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 270 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja