Kemer Dansfestival

Turkietresor och Viking Star Hotel & Spa önskar dig hjärtligt välkommen till Kemer dansfestival  2019!

Den 26 April går startskottet för Kemer dansfestival, där dansglädje kombineras med sol, bad, spännande utflykter och nya bekantskaper. Under festivalen i april och oktober förvandlas Turkietresors eget hotell Viking Star Hotel & Spa till ett eldorado för dansglada gäster i alla åldrar. Vi har planerat in undervisning med några av Sveriges, Norges och Finlands bästa dansinstruktörer och på kvällen får du testa dina nya färdigheter på dansgolvet. Denna resa passar dig som redan slitit ut många dansskor såväl som nybörjare.

Anmäl dig idag och få lektioner i just din favoritdans av våra erfarna instruktörer. Under din vistelse får du också möjlighet att testa på andra dansklasser!

OBS! Då Viking Star är fullbokat slutet av april erbjuder vi boende på våra systerhotell Viking Apart och Viking Nona som ligger endast ca 10 minuter från Viking Star. Självklart får man ta del utav alla faciliteter på Viking Star samt all inclusive buffén till frukost, lunch och middag. 

DANSKURS 2019

  • Tango
  • Salsa
  • Kizomba
  • West Coast Swing
  • Seniordans

För ytterligare information om dansfestivalen i Kemer, kontakta respektive instruktör/ledare eller Turkietresor på info@turkietresor.se eller tel: 08-545 55 700.

Läs mer och beställ din resa nedan.

PS! Tillhör du en dansklubb eller förening och vill delta i dansfestivalen? Meddela klubben / föreningen när du har bokat resan så att de kan hålla reda på vilka medlemmar som kommer. Om du inte är medlem i en klubb / förening, beställer du resan som vanligt.

LIVE ARTISTER

  • Lasse Sigfridsson: Lasse är en av Sveriges folkkäraste artister. Redan 1967 grundades han tillsammans med sin tvillingbror Harry det superpopulära dansbandet Lasse Stefanz. Efter 46 år av turnerande och ett stort antal listettor påbörjade Lasse sin framgångsrika solokarriär. Med konserter i Sverige, Norge och Thailand under 2018 fortsätter Lasse underhålla en bred publik i alla åldrar.

  • Ray Vidar Moen: Han heter faktiskt Ray Vidar Moen, men är mest känd som Mr.Ray. Musiken har varit i fokus sedan Ray Vidar var en liten pojke. Band som Casanova och Rune Rudberg Band har haft stor nytta av Ray Vidar. I många år har han varit Rune Rudbergs regelbundna partner i hans duo. De senaste åren har han rest som Mr. Ray. Under hela sommaren har låten "The finest for me" trampat på Dansefot, både i radio och tv. Då var det ingen tvekan om titeln på det nya albumet, det var bara "The finest for me".

  • Odd Arne Sørensen: Odd Arne Sørensen är en norsk dragspelsvirtuös, pianist och rekordproducent. Norsk och nordisk mästare i gammaldans som solist och norsk mästare med gammaldansorkestern Finnskogkvintetten. Han är förmodligen mest känd som dragspelare i dansbandet Ingemars. Han tackade för sig i Ingemars december 2010 efter att ha varit medlem i 11 år. Året innan han gick med i bandet släppte han sitt första soloalbum med namnet Du och jag och dompappen. År 2011 släppte han uppföljaren Mitt barndomsparadis. Samma år tilldelades han även Gullskoen som årets musiker 2011. Sommaren 2013 återvände han till Ingemars. 

Kemer Dansfestival - Kizomba

Turkietresor är oerhört glada att få välkomna er till dans, sol och semester i april och oktober 2019! Denna resa passar lika bra dem som aldrig dansat Kizomba som den erfarna dansaren. Förstklassigt boende i hjärtat av Kemer på Viking Star Hotel & Spa, känt för goda middagar, personlig service...Läs mer »8 dagarfrån 9 750:-

Kemer Dansfestival - Salsa

Vi är oerhört glada att få välkomna er till Salsa, sol och semester i april och oktober 2019! Följ med på dansresa i vackra Kemer, med anerkända norska Salsainstruktören Cecilie Ortega, samt Bergen Salsaklubb och Einar Sagen. Denna resa passar lika bra dem som aldrig dansat Salsa som den...Läs mer »8 dagarfrån 9 750:-

Kemer Dansfestival - Tango

Vi är oerhört glada att få välkomna er till Tango, sol och semester i april och oktober 2019! Denna resa passar lika bra dem som aldrig dansat tango som den erfarna dansaren. Förstklassigt boende i hjärtat av Kemer på Viking Star Hotel & Spa, känt för goda middagar, personlig service och god atmosfär....Läs mer »8 dagarfrån 9 750:-

Kemer Dansfestival - Seniordans

Turkietresor bjuder in till dans, sol, bad , god mat och massa skratt med gamla och nya vänner i vackra Kemer på Antalya kusten! Det här är en vecka där du kommer att uppleva mycket dans, solsken och god mat och dryck i en vacker miljö. Boende på Viking Star Hotel & Spa **** + med All Inclusive. NÄR Vår...Läs mer »8 dagarfrån 11 595:-