Kemer Dansfestival

Turkietresor och vårt populära hotell Viking Star Hotel & Spa önskar dig hjärtligt välkommen till Kemer dansfestival  2019!

För fyra år sedan genomförde vi vår första dansfestival med flera hundra deltagare som dansade tango, salsa, bachata, swing och seniordans till livemusik  - det blev en succé och nu är det dags igen! 

Den 4 oktober går startskottet för höstens dansfestival, där dansglädje kombineras med sol, bad, spännande utflykter och nya bekantskaper. Under festivalen förvandlas Turkietresors eget hotell Viking Star Hotel & Spa till en samlingspunkt för dansglada gäster i alla åldrar. Vi har planerat in undervisning med några av Sveriges, Norges och Finlands bästa dansinstruktörer och på kvällarna får du testa dina nya färdigheter på dansgolvet. Denna resa passar både dig som redan slitit ut många dansskor såväl som nybörjare.

Anmäl dig idag och få lektioner i just din favoritdans av våra erfarna instruktörer. Under din vistelse får du också möjlighet att testa på andra dansklasser!

DANSKURS 2019

  • Tango
  • Salsa
  • Kizomba

Instruktören kommer att informera om program och aktiviteter vid ankomst i Kemer.

Har du frågor om dansfestivalen i Kemer kontakta Turkietresor på info@turkietresor.se eller telefon 08-545 55 700.

Om du redan tillhör en dansklubb eller förening som ska delta i dansfestivalen, meddela klubben/föreningen när du har bokat resan så att de kan hålla reda på vilka medlemmar som kommer.

Kemer Dansfestival - Kizomba

Turkietresor är oerhört glada att få välkomna er till dans, sol och semester i oktober! Denna resa passar lika bra dem som aldrig dansat Kizomba som den erfarna dansaren. Förstklassigt boende i hjärtat av Kemer på Viking Star Hotel & Spa, känt för goda middagar, personlig service och god...Läs mer »

Kemer Dansfestival - Salsa

Vi är oerhört glada att få välkomna er till Salsa, sol och semester i oktober! Följ med på dansresa i vackra Kemer, med erkända norska Salsainstruktören Cecilie Ortega. Denna resa passar lika bra dem som aldrig dansat Salsa som den erfarna dansaren. Förstklassigt boende i hjärtat av...Läs mer »

Kemer Dansfestival - Tango

Vi är oerhört glada att få välkomna er till Tango, sol och semester i oktober! Denna resa passar lika bra dem som aldrig dansat tango som den erfarna dansaren. Förstklassigt boende i hjärtat av Kemer på Viking Star Hotel & Spa, känt för goda middagar, personlig service och god atmosfär. Under...Läs mer »