Våra hotell

Fantastiska Turkiet väntar på dig!
Turkiet har under de senaste åren blivit ett favoritresmål för skandinaver. Vi älskar de ändlösa stränderna, vänligheten och den goda maten. Det finns många anledningar att välja Turkiet. Vi på Turkietresor har ett stort utbud av olika resmål och hotell.

Låt dig inspireras!
 

Antalya-området

Antalya-området är populärt för sina varierande resmål med härliga stränder, shopping och god mat!   Antalya-området (eller Turkiets sydkust) med sina underbara resmål Alanya, Side, Kemer, Antalya stad och Belek erbjuder alla mångfald och den perfekta kombinationen av strand,...Läs mer »

Hotellkoncept

För att göra det enkelt och överskådligt att välja hotell har vi kategoriserat flera av våra hotell med olika koncept. Välj det som är viktigt för dig och din familj. Strandnära, Aqua Splash, Lyx, Stor Familj eller kanske hotell för vuxna?Läs mer »

Måltider

Vill du ha mat inkluderat i priset? Välj mellan all inclusive, halvpension eller endast frukost. Vill du ha någon typ av mat inkluderat i resan så har vi ett stort utbud av olika hotell med varierande matkoncept inkluderat i priset.Läs mer »