Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Villa Sun Flower Apart Hotel

Turkiet / Antalya-området
Kadipasa Mah., Cuceler Sok No:6, 07400
Se karta

Villa Sun Flower Apart Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Restaurang - Bar - Internet (mot avgift) 

Avstånd till Kleopatrastranden 700 m. - Alanya centrum 500 m

Hotell beskrivning

Villa Sunflower är ett populärt hotell som ligger centralt i Alanya centrum. Hotellet består av tre byggnader och här finns gott om plats för hela familjen. Här kan du välja om du vill bo på hotellrum eller i en lägenhet med eget kök.

 

Här finns två pooler, en separat barnpool och en lekplats för de små. Det finns också ett SPA-center med turkiskt bad och massage (alla behandlingar i SPA-centret mot en avgift) och en bra restaurang och poolbar. Under högsäsong anordnar hotellet underhållning flera gånger i veckan.

 

 När det är dags att utforska Alanya kan du knappast bo mer centralt. På några minuter kan du gå till Sevket Tokus Cad. - bättre känd som "25 metersgatan" - där det finns ett stort urval av både butiker och lokala restauranger. Basarområdet och småbåtshamnen ligger ca. 10 minuters promenad från hotellet.

 

Under högsäsong ordnar hotellet en gratis shuttlebus till stranden några gånger om dagen.

 

Trådlöst internet i hotellets allmänna utrymmen mot en avgift. Var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Trevliga rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Studiolägenhet

Trevliga lägenheter för 3 personer. Alla lägenheter är inredda med ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök. Lägenheterna har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga tvårumslägenheter för 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna har ett pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Frukost : 08:00 - 10:30
Lunch : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
Snacks : 11:00 - 12:00 och 14:30 - 16:30
Kaffe och kaka : 17:00 - 18:00
Glass : 12:30 - 14:30 och 16:30 - 18:00
Dryck : 10:00 - 23:00

Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:       Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Kassafack:                      Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Villa Sun Flower Apart Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat