Victoria Princess Hotel & Apart Turkiet Antalya-området Side
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Victoria Princess Hotel & Apart

Turkiet / Antalya-området
Cennetler Mevkii, 527. Sk., 07330 Manavgat/Antalya
Se karta

Victoria Princess Hotel & Apart

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Pool  Barnpool  Bar • Strand 1,5 km Side centrum 800 m

Hotell beskrivning

Victoria Princess Hotel & Apart är ett enklare familjeägt lägenhetshotell som byggdes 2000 men renoverades år 2019. Här bor du ca 1 km från Side centrum och 1,5 km från stranden.

Hotellet har ett litet men mysigt poolområde med pool, barnpool, solstolar och parasoller. Här kan du svalka dig en kall dryck från poolbaren eller slappa på en solstol. Föredrar du sand och saltvatten har hotellet under högsäsong en buss som kör till stranden tre gånger varje morgon. Solstolar och parasoll är gratis för hotellets gäster och pool/strandhanddukar kan hyras på hotellet.

  

När du bor i en lägenhet har du möjlighet att laga egna måltider, men hotellet har också en restaurang där du kan njuta av utsökta måltider.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn, i restaurangen och vid poolområdet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum

Enkelt inrett rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med dusch och toalett.

 

Studiolägenhet (Enrumslägenhet)

Enkelt inredda enrumslägenheter för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter är inredda med en kombinerad sov- och vardagsrumsdel med öppet kök, en dubbelsäng och en bäddsoffa. Lägenheterna har pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, TV, luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med dusch och toalett.

 

Tvårumslägenhet

Enkelt inredda lägenheter med två rum för 4 personer med möjlighet till en extrabädd för ett barn. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och två bäddsoffor. Lägenheterna har pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, TV, en luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med dusch och toalett.

Måltider

Inga måltider inkluderade.

Övrig information

Stads- och turistområde med viss trafik. Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:        Ca 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                      Ca 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan Turkietresor informeras.

Victoria Princess Hotel & Apart Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat