Venezia Palace Deluxe Resort Turkiet Antalya-området Antalya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Venezia Palace Deluxe Resort
Kundu Köyü 07110 Aksu – Antalya
Hotell beskrivning

Var uppmärksam på att Turkietresor inte har guider i Antalya. Våra guider i Side kan kontaktas via telefon.

 

Vill ni tillbringa semestern i lyxiga omgivingar, så är Venezia Palace Deluxe Resort ett utmärkt val. Hotellet består av fyra byggnader och är designat som en kopia av Markusplatsen i Venedig. Hotellet har faciliteter och aktiviteter för både stora och små och här trivs hela familjen.

 

I den grönskande trädgården ligger hotellets stora huvudpool och här finns plats för både svalkande dopp och sköna stunder på en solstol. För de allra yngsta gästerna finns en barnpool att plaska och ha kul i. Huvudattraktionen för hela familjen är den stora vattenparken med vattenrutschbanor för både stora och små. Direkt nedanför hotellet ligger hotellets privata strand som bjuder in till härliga dopp i Medelhavet. Vill man lyxa till det lite extra finns paviljonger att hyra på stranden.

 

Hotellets animationsteam arrangerar aktiviteter för både stora och små under dagen och underhållning på kvällarna. Här finns också en internationell miniklubb för alla barn i åldrarna 4-12 år (ej skandinavisktalande personal) där det anordnas roliga aktiviteter och minidisco.

 

Unna dig ett besök i hotellets spa-center för en avslappnande massagebehandling, hamam och bastu (alla behandlingar i spa-centret mot avgift.) För den aktive resenären finns det bland annat möjlighet att spela tennis, basket, volleyboll eller träna i gymmet.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att uppkopplingen är både instabil och långsam och att det inte går att streama film mm.

Rums information

Ekonomirum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller vatten, juice, läsk och öl), kassafack och vattenkokare. Badrum med badkar, toalett, telefon och hårtork.

Observera att ekonomirummen inte har någon balkong.

 

Standardrum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller vatten, juice, läsk och öl), kassafack, vattenkokare och balkong. Badrum med badkar, toalett, telefon och hårtork. Handikappvänliga rum finns tillgängliga - fråga vid bokning.

 

Familjerum

Elegant inredda rum för 4 personer med möjlighet för en extrabädd. Rummen innehåller två sovrum som har en dubbelsäng eller två enkelsängar i vardera rum, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller vatten, juice, läsk och öl), kassafack, vattenkokare och balkong. Badrum med badkar, toalett, telefon och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:30

Turkiska pannkakor

11:30 – 15:30

Glass

10:00 – 23:00

Kaffe, te och kaka

10:00 – 23:00

Patisserie

10:00 – 23:00

Snacks

10:00 – 18:00

 

Drycker

Lobby Bar

24 timmar

Pool Bar

10:00 – 17:00

Cesars Bar

20:30 – 23:30

Vitamina Bar

10:00-18:00

Tea Garden

11:00 – 17:30

Utomhus Disco Bar

22:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Campanile Bar

10:00 – 24:00

Rialto Bar

17:30-23:00

 

A’la Carte Restauranger  Mot avgift. Kom ihåg att reservera bord.

Italiensk

 

Fisk och skaldjur

 

Turkisk

 

Mexikansk

 


 

Importerad alkohol, drycker som  serveras i flaska, färskpressad fruktjuice, behandlingar i spa-centret, vattensporter på stranden och vissa faciliteter ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet.

 

Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

 

Strandhanddukar finns att låna på hotellet.

 

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att Turkietresor blivit informerade.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att begränsas utanför högsäsong.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler – Barnpooler – Vattenland – Tennisplaner – Gratis internet - Avstånd till strand 0 m – Antalya centrum 20 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum