Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Telatiye Resort Hotel

Turkiet / Antalya-området
Konaklı, Ayışığı Sok No:4, 07400 Alanya/Antalya
Se karta

Telatiye Resort Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool – Barnpool – Vattenrutschbana – Restaurang - Bar
Gratis internet (lobby) - Strand 200 m – Lokalt centrum 185 m

Hotell beskrivning

Telatiye Resort Hotel är ett populärt och modernt hotell med internationell atmosfär och många återkommande gäster. Hotellet är beläget nära en härlig sandstrand med solstolar och parasoll.

 

 

Här finns allt man kan önska sig i form av faciliteter, aktiviteter och underhållning inom hotellområdet. Det finns två poolområden med solstolar och parasoll, en liten poolbar, vattenrutschbana (begränsade öppettider) samt en barnpool. För den aktive finns sportaktiviteter, spa, fitnessrum och tennisbana (mot avgift kvällstid, utrustning kan hyras). Om du behöver lite extra avslappning erbjuder hotellet spa med turkiskt bad, bastu, inomhuspool och massage (alla behandlingar mot avgift).
 

 

 

Hotellets underhållningsteam anordnar aktiviteter och underhållning på både dag- och kvällstid. För de små finns här en miniklubb för barn i åldern 4-12 år, som är öppen några timmar per dag (ej skandinavisktalande).

 

Konakli är en liten semesterstad med ett bra urval av affärer och restauranger. Om du vill uppleva den populära semesterstaden Alanya kan du enkelt ta bussen dit.

 

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att anslutningen ofta är både långsam och ostabil, och det är därför inte möjligt att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum

Ljusa och modernt inredda rum för 3 personer med en dubbelsäng och en enkelsäng med möjlighet för en extrabädd. Dessutom har rummet en TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller en flaska vatten), kassafack (mot avgift), och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Stort Standardrum

Ljusa och modernt inredda rum för 5 personer med en dubbelsäng, en enkelsäng och en våningssäng. Dessutom har rummet en TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller en flaska vatten), kassafack (mot avgift), och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Standard Terassrum

Ljusa och modernt inredda rum för 3 personer med en dubbelsäng eller två enkelssängar med möjlighet för en extrabädd. Dessutom har rummet en TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller en flaska vatten), kassafack (mot avgift), och terass med två solsängar. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Ljusa och modernt inredda rum för 5 personer med två sovrum med två dubbelsängar och en enkelsäng. Dessutom har rummet en TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller en flaska vatten), kassafack (mot avgift), och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Ekonomirum

Ljusa och modernt inredda rum för 3 personer med en dubbelsäng eller två enkelssängar med möjlighet för en extrabädd. Dessutom har rummet en TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller en flaska vatten), kassafack (mot avgift), och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

 

Måltider och snacks

 

Frukost

07:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:00 – 16:00 På stranden

Gözleme

10:00 – 11:30

Kaffe och kaka

16:30 – 17:30

Nattsoppa

23:30 – 00:00

 

Barer

Lobby Bar

10:00 – 24:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

Strand Bar

10:00 – 17:00 – Mot betalning

Garden Bar

16:00 – 24:00

 

 

 

Viss importerad alkohol, drycker som  serveras i flaska, färskpressad fruktjuice, behandlingar i spa-centret, motoriserade vattensporter och vissa faciliteter ingår ej i All Inclusive-konceptet.Ingen alkoholservering för personer under 18 år.Hög musik från animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram och grannhotell kan förekomma.Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra faciliteter och aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att Turkietresor blivit informerade. Vattenrutschbanor och miniklubben är öppna några timmar dagligen.

Service mot kostnad

Kassafack: 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.
Dyna till solsäng på stranden: 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet/receptionen.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Telatiye Resort Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat