Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Taluyka Sunset Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool – Barnpool – Vattenrutschbanor – Gratis internet i lobbyn
Strand 0 m – Alanya centrum 7 km

Hotell beskrivning

Taluyka Sunset Beach Hotel ligger i Kestel, ca. 7 km öster om Alanya centrum och alldeles intill den barnvänliga Östra stranden. Hotellet är en bra utgångspunkt för familjer med barn i alla åldrar, som planerar att tillbringa större delen av semestern på hotellet, men som vill kunna utforska Alanya stad.

 

Hotellets samlingspunkt blir snabbt poolområdet. Här finns det två pooler, en med tre vattenrutschbanor (öppna 10: 00-12: 00 och 14: 00-16: 00), en barnpool och en poolbar. Restaurangen har både sittplatser inomhus och utomhus, och här äts alla huvudmåltider. Dessutom finns det en poolbar, en discobar och ett utomhuscafé där kaffe, te och kaka serveras varje eftermiddag.

 

Här finns faciliteter för alla smaker: bordtennis, biljard, dart, beachvolleyboll, en lekplats och en miniklubb (öppen några timmar varje dag under högsäsong - skandinaviska talas ej här) och en lekplats. Det är också möjligt att spela tennis - utrustning kan hyras på hotellet.

 

I SPA-centret hittar du ett gym, en inomhuspool, turkiskt bad, bastu och möjlighet till massage (alla behandlingar mot en avgift).

 

Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i lobbyn och i andra områden mot en avgift. Var medveten om att anslutningen är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Trevliga och enkelt möblerade rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng / två enkelsängar, centralstyrd luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (extra avgift), TV, telefon och balkong. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

Två handikappvänliga rum finns - fråga vid bokning.

 

Familjerum

Trevliga och enkelt inredda familjerum för högst 4 personer. Alla rum innehåller en dubbelsäng / två enkelsängar samt en våningssäng, centralstyrd luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (extra avgift), TV, telefon och balkong. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:30 – 09:30

Sen frukost

09:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Gözleme (pannkakor)

11:00 – 16:00

Snacks

12:30 – 14:00

Kaffe, te och kaka

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnattssoppa

23:30 – 24:00

 

Dryck

 

Lobby Bar

10:00 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 23:00

Disco Bar*

23:00 – 02:30

 

*Disco Bar mot betalning.

 

Importerad alkohol, färskpressad fruktjuice, flaskdrycker och vissa faciliteter, inklusive biljard och vattensporter på stranden ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Hög musik från hotellets underhållnings- och aktivitetsprogram samt trafikbuller kan uppstå.

 

Strandhanddukar kan hyras på hotellet.

 

Pooler, vattenrutschbanor, uteservering, bar och andra anläggningar kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag, som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Taluyka Sunset Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat