Sunrise Village Hotel Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Sunrise Village Hotel

Grekland / Kreta
Kambos Platania, 73014, Chania, Crete
Se karta

Sunrise Village Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool All Inclusive
Strand 550 m Platanias centrum 800 m Chania 12 km

Hotell beskrivning

 All Inclusivehotell i vackra omgivningar

 

Beläget på en höjd med utsikt över Platanias ligger mysiga Sunrise Village. Hotellet är fördelat på fem byggnader med flera olika rumstyper som ligger runt poolområdet. Med All Inclusive trivs hela familjen och ni kan lämna vardagsstressen hemma.

 

I mitten av hotellområdet hittar ni det härliga poolområdet. Här kan man koppla av på en solstol eller njuta av svalkande dopp i poolen. Poolbaren serverar drycker om ni skulle bli törstiga i solen. De yngsta gästerna har en egen barnpool att plaska och busa i. Hotellet arrangerar aktiviteter och underhållning både dag och kväll flera gånger i veckan under högsäsong.

En kort promenad från hotellet ligger stranden om ni föredrar sand och salta bad. Även Platanias centrum ligger på gångavstånd där det finns flera restauranger, barer och butiker. 

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn och i rummen. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är mycket dålig och att det kanske inte är möjligt att t.ex streama filmer och liknande.

 

Rums information

Superior Studio 3 personer

 

Modernt inredda enrumslägenheter i ljusa färger. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar och en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett och hårtork. Observera att de flesta enrumslägenheter ligger på bottenvåningen.

 

Superior tvårumslägenhet 4 personer

 

Modernt inredda tvårumslägenheter i ljusa färger. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett och hårtork. Observera att de flesta tvårumslägenheter ligger på bottenvåningen.

 

Superior tvårumslägenhet med 2 våningar 5 personer

 

Modernt inredda tvårumslägenheter med två våningar i ljusa färger. Alla lägenheter har ett sovrum (på första våningen - utan dörr) och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och två balkonger. Två badrum med badkar, toalett och hårtork. Lägenheterna ligger på första och andra våningen.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Frukost

08:00 – 10:00

Lunch

13:00 – 14:30

Glass (Main Restaurant)

13:00 – 14:30 + 18:00 – 22:45

Glass (Poolbar)

10:00 – 18:00

Snacks

10:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:00

 

 

Poolbar

10:00 – 18:00

Restaurangbar

18:00 – 22:45

 

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Övrig information

Importerad alkohol, drycker som serveras på flaska, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter (inklusive biljard) ingår inte i All Inclusive-konceptet. Ingen alkoholservering för personer under 18 år. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Sunrise Village Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat