Sunpark Garden Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Sunpark Garden Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kadıpaşa, Sugözü Cd. No:34, 07400 Alanya/Antalya
Hotell beskrivning

Sunpark Garden är ett barnvänligt hotell med promenadavstånd till både stranden och Alanya centrum. Här finns aktiviteter och underhållning för både stora och små och det fina poolområdet med vattenrutschbanor passar perfekt för en härlig badsemester med familjen.

 

Hotellet har två pooler och här kan du välja om du vill ha fart och fläkt i poolen med vattenrutschbanor eller ta det lugnt på en solstol i skuggan av ett parasoll. De yngre gästerna har såklart en egen barnpool att leka och plaska i. Vill man hellre bada i havet ligger både Kleopatrastranden och Östra stranden en promenad bort. Hotellet erbjuder gratis transport till Kleopatrastranden ett par gånger om dagen.

 

Vill man skämma bort sig lite extra har hotellet en spa-avdelning med hamam, bastu, massage och frisör (mot avgifter). För de yngre barnen finns en lekplats att roa sig på.

 

Här är det är helt upp till dig om din vistelse ska vara med All Inclusive, halvpension (frukost och middag) eller bara frukost.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att uppkopplingen kan vara både instabil och långsam och att det kanske inte går att streama filmer mm.

Rums information

Promorum

Trevligt inredda rum för 2 vuxna och 1 barn. Alla rum har två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar, kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork. Var uppmärksam på att promorummen kanske inte har någon utsikt.

 

Standardrum

Trevligt inredda rum för 2 vuxna och 1 barn. Alla rum har två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar, kassafack (mot avgift) och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork.

 

Familjerum

Trevligt inredda rum för 4 personer. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar, kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Inklusive frukost, halvpension eller All Inclusive.

 

All Inclusive

Frukost

08:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

16:00 – 17:00

Kaffe, te och kakor

16:00 – 17:00

Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

  

Utomhusrestauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpool Vattenrutschbana Restaurang Gratis internet
Avstånd till Kleopatrastranden 1,5 km Centrum 1 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum