Sun Boutique Hotel Grekland Kreta Heraklion
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Sun Boutique Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Vuxenhotell (18+) Restaurang Bar Gratis Internet
Avstånd till strand 200 m Heraklion 4 km

Hotell beskrivning

Observera att vi inte har guider i Ammoudara / Heraklion. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

 

Vuxenhotellet Sun Boutique Hotel är ett trevligt familjeägt hotell beläget i Ammoudara. Här bor du enkelt utan så många faciliteter men med ett bra läge en kort promenad från stranden.

 

Hotellet har ett litet poolområde med en mindre pool, solstolar och parasoll. En kort promenad från hotellet ligger stranden där du kan njuta av lata dagar i solen och salta bad. Om hungern smyger sig på har hotellet en restaurang som serverar både grekiska och internationella rätter.

 

Ammoudara har ett bra urval av härliga restauranger, traditionella tavernor och mysiga butiker men du får inte missa att besöka Heraklion. Här finns ett arkeologiskt museum, en gammal venetiansk hamn och många shoppingmöjligheter. Busshållplats finns 10 meter från hotellet.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det kanske inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Trevliga rum för 2 personer. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, telefon, kassafack (mot avgift), minikylskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Superiorrum

Trevliga rum för 2 personer. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, telefon, te och kaffe, kassafack (mot avgift), minikylskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Badrock och tofflor.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Sun Boutique Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat