Stavros Studios Hotel Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Stavros Studios Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Restaurang Internet
Avstånd till strand 0 m Platanias 3 km Chania 14 km

Hotell beskrivning

Mysiga Stavros Suites är ett enklare lägenhetshotell beläget i Gerani. Här trivs alla som vill bo nära stranden och inte allt för långt från Gerani centrum.  

 

Hotellet har ett mysigt poolområde med pool, barnpool och solstolar och parasoll. Stranden ligger precis nedanför hotellet om du vill ta ett svalkande dopp i havet eller ät en läcker måltid i restaurangen medan du ser ut över havet.

 

Gerani har ett litet utbud av små, mysiga butiker och restauranger. Lockar ett besök i Platanias eller Chania är det lätt att ta bussen eller taxi dit.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellet mot avgift. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studio

Trevliga enrumslägenheter för 2 personer med möjlighet för en extrasäng på bäddsoffa. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering (mot avgift), kassafack (mot avgift), kylskåp, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med bad/dusch, toalett och hårfön.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga tvårumslägenheter för 3 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och kök med bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering (mot avgift), kassafack (mot avgift), kylskåp, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med bad/dusch, toalett och hårfön.

 

Trerumslägenhet

Trevliga trerumslägenheter för 4 personer. Alla lägenheter har två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar i vardera rum samt ett kombinerat vardagsrum och kök, TV, telefon, luftkonditionering (mot avgift), kassafack (mot avgift), kylskåp, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med bad/dusch, toalett och hårfön.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:  Ca. 7 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack: Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:   0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:         1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:         3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:         4 Euro

Stavros Studios Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat