Sonio Beach Hotel Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Sonio Beach Hotel

Grekland / Kreta
Platanias Chania Crete GR 73014
Se karta

Sonio Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool med barnsektion Trädgård Restaurang Gratis internet
Strand 10 m Lokalt centrum (Platanias) 500 m Chania 10 km

 

Hotell beskrivning

 Populärt lägenhetshotell med perfekt läge

 

På härliga lägenhetshotellet Sonio Beach bor du med ett fantastiskt läge endast ett stenkast från stranden. Här blir du varmt välkomnad av det svensk-grekiska värdparet som gör allt för att alla gäster ska trivas, vilket gör att gäster återkommer år efter år. Här trivs alla som gärna tillbringar lata dagar på stranden men ändå ha närhet till allt som staden Platanias erbjuder. Njut av en kall dryck eller en bit mat i restaurangen innan du ger dig ut i den varma sommarkvällen.

 

Vid det mysiga poolområdet kan du tillbringa dagen på en solsol med en god bok i skuggan av ett parasoll eller ta ett svalkande dopp i poolen. För de minsta gästerna finns en barnpool att plaska och busa i. I den grönskande trädgården finns det plats för en avkopplande stund i skuggan. När hungern smyger sig på går ni till hotellets populära restaurang som serverar läcker mat och njuter av underhållningen som arrangeras ett par gånger i veckan.

  

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum 2 vuxna + 1 barn

Stiliga enrumslägenheter med en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.


Studio 3 personer

Stiliga enrumslägenheter med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändigaste köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Stiliga tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.

 

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.


De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Övrig information

Kassafack mot avgift. Solstolar och parasoll på stranden mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Sonio Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat