Sea Cleonapa Annex Hotel Cypern Cypern Ayia Napa
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Sea Cleonapa Annex Hotel
Hotell beskrivning
 Centralt hotell för den som vill utforska Ayia Napas nattliv

 

Sea Cleonapa Annex Hotel är ett trevligt hotell av enkel standard beläget i centrala Ayia Napa. Det centrala läget gör att hotellet är ett bra val för par och vänner som vill utforska Ayia Napas berömda nattliv. Alla faciliteter, som pool, restaurang, bar och reception, ligger på Sea Cleonapa Hotel, 300 meter bort.

 

Hotellet har ett trevligt poolområde (på Sea Cleonapa Hotel) där du kan spendera dagen i skuggan under ett parasoll eller njuta av svalkande dopp i poolen. En kort promenad från hotellet ligger den vackra stranden där du kan njuta av lata dagar i solen eller svalkande bad i det glittrande havet.

 

Sea Cleonapa Annex Hotel har ingen reception, incheckning sker på Sea Cleonapa Hotel. Alla måltider och drycker serveras på Sea Cleonapa Hotel.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

 

Var uppmärksam på att hotellet ligger väldigt centralt och att ljud från bar- och folkliv kan upplevas som störande. Hotellet rekommenderas för ungdomar och vuxna som vill bo centralt.


Observera att vi inte har guideservice på Cypern.

Rums information

Standardrum

Enkelt inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, minikylskåp, kaffe och te, luftkonditionering och balkong. Badrum med dusch och toalett.

 

Superiorrum

Enkelt inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd på bäddsoffa. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, minikylskåp, kaffe och te, luftkonditionering och balkong. Badrum med dusch och toalett.

 

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

Frukost

07:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:30 – 12:30

Glass

10:00 – 23:00

Natt snacks

23:00 – 00:00

 

 

Bar

10:00 – 00:00

 

 

Importerad alkohol, specialkaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i All Inclusive-konceptet. Observera att restaurang och bar ligger på Sea Cleonapa Hotel, 300 meter bort.

 

 

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

  

 

Uteserveringar, barer, pooler, strand och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool All Inclusive Gratis internet Avstånd till strand 1 km Ayia Napa centrum 800 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum