Scala Hotel & Apartments Grekland Kreta Heraklion
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Scala Hotel & Apartments

Grekland / Kreta
71 500 Agia Pelagia Crete - Greece
Se karta

Scala Hotel & Apartments

Sök pris på lediga rum
Allmän information

• Pool • Barnpool Café och bar
• Strand 70 m Heraklion 19 km Lokalt centrum 70 m

Hotell beskrivning

 Mysigt lägenhetshotell i Agia Pelagia

 

Det mysiga lägenhetshotellet Scala Hotel & Apartments har ett perfekt läge för alla som vill bo centralt men ändå ha nära till stranden. Här bor du i fina lägenheter där du kan laga enklare måltider själv men har också nära till tavernor, restauranger och barer. Njut av en god drink i hotellets café innan ni ger er ut i den ljumma sommarkvällen för att upptäcka Agia Pelagia.

 

Det lilla poolområdet lockar till både lata dagar i solen och sköna simturer. Här kan du tillbringa dagen på en solstol i skuggan av ett parasoll eller ta ett dopp i den svalkande poolen. De allra yngsta gästerna har en egen barnpool att plaska och busa i. Stranden ligger en kort promenad från hotellet där du kan njuta av sol och salta bad.

  

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

 

Observera att vi inte har guider i Agia Pelagia. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

Rums information

Studio 2-3 personer

Trevliga lägenheter med ett rum för 2 eller 3 personer, med möjlighet till en extrabädd på bäddsoffa. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar och vissa har också en bäddsoffa. Dessutom TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med badkar och toalett.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Trevliga lägenheter med två rum för 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två eller tre bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med badkar och toalett.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 15 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Övrig information

Kassafack mot avgift. Litet poolområde med få solstolar. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Scala Hotel & Apartments Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat