Royalisa Palmiye Beach Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Royalisa Palmiye Beach Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray Mah. Ataturk Cad. 900. Sok. No:6 Alanya
Se karta

Royalisa Palmiye Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Vuxenhotell (16+)  Restaurang Bar  Gratis internet
Avstånd till Kleopatrastranden 0 m Centrum 500 m.

Hotell beskrivning

  Populärt hotell mitt på KleopatrastrandenDrömmer du om att bo vid Kleopatrastranden? Då är Royalisa Palmiye Beach Hotel det perfekta valet. Hotellet genomgick omfattande renoveringar under vintern 2021/2022, och hotellet framstår därför nytt och fräscht. Här finns inte så många faciliteter, men med hotellets fantastiska läge så är det inte heller nödvändigt. Närmare stranden kan du knappast bo om du också vill bo nära centrum, med dess många möjligheter till upplevelser, shopping och stora utbud av restauranger och barer rätt utanför dörren.

 

Dagarna kan tillbringas på en solstol på stranden, bara avbrutet av ett dopp i havet då och då. Det finns också gott om möjligheter att prova på olika typer av vattensporter (mot en avgift). Hotellet har också en liten pool - observera att den ligger mellan två byggnader och att det inte är mycket sol här. Om du inte gillar att få sand mellan tårna kan du istället använda hotellets egen solterrass.

 

Hotellet har en ungdomlig och mysig atmosfär och det finns skandinavisktalande personal på hotellet.

 

Gratis, trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var uppmärksamma på att förbindelsen i regel är både ostabil och långsam vilket innebär att det kanske inte är möjligt att tex. streama en film.


Flera gånger i veckan arrangerar hotellet Beach Party på stranden – ofta med technomusik. Det blir mycket folk och hög musik till långt efter midnatt och därför måste höga ljud förväntas.

 

Hotellets restaurang är även öppen för gäster – både barn och vuxna – som inte bor på hotellet.


Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000

Rums information

Standardrum

Små men fina rum för 2-3 personer. Alla rum har en dubbelsäng / två enkelsängar eller en dubbelsäng och en enkelsäng / tre enkelsängar, TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), telefon, vattenkokare och balkong. Badrummen har duschkabin eller badkar, toalett och hårfön.

Mat / Dryck Koncept
Frukost ingår. 
Övrig information
Strand- och turistområde med genomfartstrafik. Ljud från omkringliggande hotell och restauranger kan uppfattas som störande. Observera att poolområdet har begränsat med sol då det ligger mellan två byggnader. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.
Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Royalisa Palmiye Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat