Risus Park Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Risus Park Hotel

Turkiet / Antalya-området
Cumhuriyet, Sanat Okulu Cd. No:24, 07425 Alanya/Antalya
Se karta

Risus Park Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Vattenrutschbana
Gratis internet Alanya 1,5 km Östra stranden 150 m

Hotell beskrivning

Trevligt All Inclusive hotell för hela familjen

 

Risus Park Hotel är ett trevligt 3-stjärnigt hotell med ett bra läge i den östra delen av Alanya. Hotellet passar perfekt för alla som vill bo nära stranden men ändå ha Alanya centrum på gångavstånd.

 

Hotellet har ett mindre poolområde med plats för både lata dagar i solen och fart och fläkt. Här finns en pool, barnpool och en vattenrutschbana som är öppen ett par timmar om dagen. En kort promenad från hotellet ligger den östra stranden där ni kan spendera lata dagar i solen varvat med salta bad.  Vill du unna dig lite extra avkoppling har hotellet ett mindre turkiskt bad med behandlingar mot avgift.

 

För de yngre gästerna finns en miniklubb som organiserar roliga lekar och andra aktiviteter. Det finns också en lekplats att roa sig på. Under högsäsong arrangerar hotellet underhållning vissa kvällar i veckan.

Trådlöst internet finns i lobbyn och i rummen. Observera dock att anslutningen är både ostabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum 2 personer
Trevliga rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, kassafack, telefon, TV och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar.

OBS: Observera att vissa ekonomirum inte har balkong.


Stort standardrum 4 personer
Trevliga rum möblerade med en dubbelsäng och två enkelsängar / två dubbelsängar / fyra enkelsängar, luftkonditionering, kassafack, telefon, TV och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 09:30

Sen frukost

19:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnattssoppa

23:30 – 24:00

Pool Bar

11:00 – 22:00

 

Övrig information

Kassafack mot avgift. Vattenrutschbanan öppen vissa timmar om dagen. Alla behandlingar i turkiskt bad mot avgift. Gratis solsäng och parasoll på stranden. Färskpressad fruktjuice, turkiskt kaffe, drycker på flaska, glass, snacks, importerade drycker ingår inte i All Inclusive-konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Pool, vattenrutschbana, utomhusrestaurang och bar och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.


Risus Park Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat