Rethymno Mare Royal Hotel Grekland Kreta Rethymno
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Rethymno Mare Royal Hotel
TrustYou Tooltip Text
Skaleta, Rethymno, Crete, GREECE 74100
Hotell beskrivning

  Härligt hotell med faciliteter för hela familjen 

 

På Rethymno Mare Hotel finns faciliteter för både stora och små och hotellet är av god standard. Starta dagen med en god frukost innan ni ger er ut för att se vad byn Skaleta har att erbjuda.

 

Hotellet är ett paradis för alla som gillar att bada. Här finns en härlig solterass med pool och en separat pool med vattenrutschbanor. För de yngsta gästerna finns en barnpool med vattenrutschbanor. Härifrån har ni direkt tillgång till stranden där ni som hotellets gäster fritt kan använda solstolar och parasoll. Om ni väljer att bo i en familjesvit med privat pool har ni direkt tillgång till er egen pool från terrassen.

 

Vill ni unna er något extra lyxigt har hotellet en spa-avdelning med behandlingar mot avgift. För den aktiva resenären finns en tennisbana, beachvolleyboll och aktiviteter och underhållning både dag och kväll. För de yngre barnen mellan 4-12 år finns en internationell miniklubb med en lekplats.

 

Den lilla byn Skaleta har ett bra urval av restauranger och tavernor samt barer och butiker.Vill ni hellre besöka Rethymnon kan ni ta lokalbussen dit som stannar precis utanför hotellet.

  

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

 

Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

Rums information

Superiorrum

Fina rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd för ett barn. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), minibar (uppfylls på begäran mot avgift), vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårtork.

 

Juniorsvit

Fina rum för 3 personer, med möjlighet till en extrabädd för ett barn. Alla rum innehåller dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), (uppfylls på begäran mot avgift), vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårtork.

 

Familjesvit

Fina rum för 4 personer. Alla rum består av två sovrum som vart och ett innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar. Dessutom innehåller rummet TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), (uppfylls på begäran mot avgift), vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårtork.

 

Familjesvit (med privat pool)

Fina rum för 4 personer. Alla rum består av två sovrum som vart och ett innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar. Dessutom innehåller rummet TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), (uppfylls på begäran mot avgift), vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med jacuzzi, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept
Halvpension (frukost och middag) inkluderat. 
Övrig information

Kassafack mot avgift. Hotellet ligger i en kuperad terräng och här finns många trappor. Tillgång till stranden via en tunnel / hiss. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Vattenrutschbanor  Direkt tillgång till privat strand  All Inclusive
Skaleta 2 km Rethymnon 11 km Gratis internet på allmänna områden  Chania flygplats ca 79 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum