Primera Suite Hotel - Renoverat all inclusive hotell i centrala Alanya
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Primera Suite Hotel

Turkiet / Antalya-området
Sekerhane Mah. Gücüoğlu Sok No: 20, Alanya, 07400
Se karta

Primera Suite Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool  Vattenrutschbana  Restaurang Bar

Internet (mot avgift)  Strand 800 m. Alanya centrum 600 m

Hotell beskrivning

 Populärt All inclusive-hotell med många återkommande gäster

 

 

3-stjärniga Primera Hotel är ett enklare All Inclusive hotell med bra standard beläget centralt i Alanya, ovanför 25-metersgatan. Här bor ni en kort promenad från fredagsbasaren och Alanyas livliga centrum.

 

På området finns en större pool med en vattenrutschbana och en barnpool. Primera Hotel har ingen egen strand, men arrangerar en gratis strandbuss som går till Havana Beach på Kleopatrastranden. Här kan ni hyra solstolar och parasoll på stranden. Du har också möjlighet till att prova på diverse vattensporter, såsom jet-ski och åka bananbåt (mot extra kostnad). Det är ingen All Inclusive på stranden, mat och dryck går att beställa, men kostar extra

 

Vill du skämma bort dig själv finns det ett litet hamam på hotellet där du kan unna dig ett turkiskt bad med peeling och massage. (Behandlingar mot extra kostnad). Hotellet erbjuder dessutom bordtennis, dart och biljard (mot avgift) som ni kan utnyttja.


Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att uppkopplingen ofta är både långsam och instabil, och det går därför inte att streama film mm.


Rums information

Ekonomirum 2 personer

Ljusa rum med möjlighet för en extrabädd. Rummen är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, telefon, minibar, kassafack (extra avgift) och balkong. Alla badrum har toalett, duschkabin och hårfön.


Standardrum max 3 vuxna och 1 barn

Ljusa rum utrustade med en dubbelsäng / två enkelsängar / tre enkelsängar och en bäddsoffa, luftkonditionering, TV, telefon, minibar, kassafack (extra avgift) och balkong. Alla badrum har toalett, duschkabin och hårfön.


Familjerum max 4 vuxna och ett 1 barn

Ljusa rum med två sovrum med en bäddsoffa som extrabädd. Rummen är utrustade med en dubbelsäng respektive två enkelsängar i varje rum, luftkonditionering, TV, telefon, minibar, kassafack (extra avgift) och balkong. Alla badrum har toalett, duschkabin och hårfön.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Incluisve

 

Mat & Dryck

Frukost

08:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Kaffe, te och kaka

15:00 – 16:00

Bar

Sommar 10:00 – 23:00

Vinter     10:00 – 22:00


Övrig information

Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, alla cocktails, färskpressad fruktjuice, glass och vissa faciliteter (inklusive uthyrning av kassafack, hamam, bastu och massage) ingår inte i All Inclusive-konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Primera Suite Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat