Pambos Napa Rocks Hotel Cypern Cypern Ayia Napa
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Pambos Napa Rocks Hotel
AYIA NAPA CYPRUS
Hotell beskrivning

Observera att vi inte har guideservice på Cypern.

 

Pambos Napa Rocks Hotel är ett centralt beläget vuxenhotell i Ayia Napa med restauranger, barer och nattklubbar rätt runt hörnet. Hotellet är populärt bland ungdomar som vill utforska Ayia Napas livliga nattliv, speciellt under sommarmånaderna.

 

Hotellet har två poolområden med solstolar och parasoller och här arrangeras aktiviteter och poolpartyn flera dagar i veckan. Njut av favoritdrycken från poolbaren medan sommarens hits strömmar ur högtalarna. En kort promenad från hotellet ligger den vackra stranden där du kan njuta av lata dagar i solen eller svalkande bad i havet.

 

I hotellets nattklubb kan du dansa natten lång och bargatan ligger endast ett stenkast från hotellet. För den aktive resenären finns ett gym som kan användas mot en avgift.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

 

Var uppmärksam på att hotellet ligger väldigt centralt och att ljud från bar- och folkliv kan upplevas som störande. Hotellet rekommenderas för ungdomar och vuxna som vill bo centralt.

Rums information

Standardrum

Enkelt inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, minikylskåp, kaffe och te, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Trippelrum

Enkelt inredda rum för 3 personer. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng eller tre enkelsängar, minikylskåp, kaffe och te, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering: Ca 8 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Vuxenhotell Pooler Poolbar Restauranger Internet  Avstånd till strand 700 m Ayia Napa centrum 50 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum