Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Palmiye Beach Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray Mahallesi, Atatürk Blv. No:6, 07400
Se karta

Palmiye Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Pool  BarnpoolRestaurang  Bar  Gratis internet i lobby
 Kleopatrastranden 0 m  Centrum 500 m


Hotell beskrivning

  Populärt hotell mitt på KleopatrastrandenPå Palmiye Beach Hotel trivs alla som vill spendera lata dagar på stranden men ändå ha närhet till allt vad Alanya centrum har att erbjuda. Starta dagen med en härlig frukost med utsikt över det glittrande Medelhavet innan ni ger er ut för att upptäcka Alanya.

 

 

Hotellet har ett mindre poolområde med pool och barnpool. Vill du njuta av solens varma strålar finns en härlig solterass en trappa upp med solstolar och utsikt över havet. Från hotellet är det direkt tillgång den populära Kleopatrastranden där ni kan spendera långa dagar på en solstol under ett parasoll och svalkande dopp i havet. Är inte lata dagar något för dig finns det möjlighet att prova på olika typer av vattensporter mot avgift.

 

 

Hotellets restaurang ligger precis vid stranden och serverar läckra rätter och färgglada drinkar. Under vistelsen ingår frukost men det finns även möjlighet att på plats beställa lunch och middag för en extra kostnad under de dagar som passar er.

 

 

Gratis internet är tillgängligt på hotellets allmänna områden, för internet på rummet tillkommer en extra avgift. Observera dock att anslutningen är både instabil och långsam och att det därför inte går att streama filmer etc. 

 

Rums information

Standardrum 2-3 personer

Små men fina rum med en dubbelsäng / två enkelsängar eller en dubbelsäng och en enkelsäng / tre enkelsängar, TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack, telefon och balkong. Badrummen har duschkabin eller badkar, toalett och hårfön.

Mat / Dryck Koncept

Frukost ingår.  Ni har även möjligheten att beställa lunch och middag hemifrån när det passar er. Ni beställer själva hur många måltider och vilka dagar ni vill att det ska ingå. En måltid kostar ca 160 kr och där erbjuds dagens soppa, en måltid efter vad ni vill ur menyn, sallad, frukt samt ett glas röd- eller vitt vin eller ett glas öl (33cl).

Övrig information

Strand- och turistområde med genomfartstrafik. Ljud från omkringliggande hotell och restauranger kan uppfattas som störande. Observera att poolområdet har begränsat med sol då det ligger mellan två byggnader. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:       Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                     
Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Internet på rummet:      
Ca. 1 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Palmiye Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat