Oz Side Hotel Turkiet Antalya-området Side
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Oz Side Hotel

Turkiet / Antalya-området
Side Mahallesi 505. Sok. No:2/1 - Manavgat
Se karta

Oz Side Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Vattenrutschbana
Strand 800 m Side Centrum 1 km

Hotell beskrivning

 Populärt hotell med enkel All Inclusive

 

Özside Hotel ligger i ett populärt och lugnt område med många skandinaviska turister. Hotellet har en trevlig atmosfär och här kan du njuta av en härlig semester med hela familjen.

 

Hotellet består av två byggnader runt en härlig solterrass med bufférestaurang, bar, pool och en mindre vattenrutschbana. Runt den fina poolen finns solstolar och parasoll att tillgå för er bekvämlighet. De yngsta gästerna har egen barnpool att plaska och busa i. Restaurangen ligger fint i anslutning till poolområdet under tak vilket gör att du kan njuta av maten i den sköna skuggan. Hotellet serverar enkel All Inclusive.

 

Till stranden kan du promenera eller så hoppar du på hotellets gratis shuttlebus som går ett par gånger varje morgon och eftermiddag. Här finns det plats för både avkoppling och sköna bad och som hotellets gäst är det gratis att använda solstolar och parasoll.

 

Unna dig ett besök på spa-avdelningen och njut av ett turkiskt bad med bastu och massage eller utmana den du tycker om på biljard eller dart.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt mot en avgift. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum 2 personer

Trevligt inredda rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett och hårtork.

 

 

Standardrum med våningssäng 4 personer

Trevligt inredda rum med en dubbelsäng och en våningssäng, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

 

Frukost

08:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Te, kaffe och kaka

16:00 – 16:30

Middag

18:30 – 20:30

Pool Bar

10:00 – 22:00

Övrig information

Turistområde. Trappor och nivåskillnader på området. Endast huvudbyggnaden har hiss. Alla behandlingar i spa-avdelningen mot avgift. Importerad alkohol, cocktails, flaskdrycker, färskpressad juice, specialkaffe, glass, trådlöst internet och vissa faciliteter (inklusive biljard) ingår inte i All Inclusive-konceptet. All dryck efter 22:00 kostar extra. Åldersgräns för alkoholservering 18 år. Uteservering, bar, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong eller när vädret inte tillåter ständig användning. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Oz Side Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat