Numa Konaktepe Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Numa Konaktepe Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

• Flera pooler  Barnpooler  Miniklubb  Vattenrutschbana  Gratis internet
 Privat strand 500 m  Lokalt centrum 800 m  Alanya Centrum 12 km

Hotell beskrivning

Det trevliga All Inclusive-hotellet Numa Konaktepe består av två byggnader och är beläget i Konakli väster om Alanya. Här kan du spendera lata dagar vid någon av hotellets härliga pooler eller delta i någon rolig aktivitet som hotellet anordnar. Vad du än väljer kommer du få många minnesvärda stunder med hela familjen.

 

Hotellet har flera pooler och här kan du välja om du vill ha fart och fläkt i poolen med vattenrutschbanor eller ta det lugnt vid relaxpoolen. De yngre gästerna har såklart en egen barnpool att leka och plaska i.

 

Om du föredrar sand och saltvatten är det bara att använda tunneln under huvudvägen för att komma till hotellets privata strand. Hotellet anordnar också gratis shuttleservice till stranden flera gånger om dagen. Här finns också en pool och en barnpool om ni tröttnar på salta bad.

 

Unna dig ett bedök i hotellets spa-avdelning som erbjuder turkiskt bad, bastu och massage (mot avgift.) Hotellets animationsteam anordnar under högsäsong aktiviteter och underhållning för hela familjen. Alla barn i åldern 4-12 år kan roa sig i den internationella miniklubben eller på den lilla lekplatsen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum

Elegant inredda rum i ljusa färger för 3 personer med en dubbelsäng och en enkelsäng. Alla rum innehåller TV, telefon, luftkonditionering, minibar (fylls dagligen upp med vatten), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork.

 

Familjerum

Elegant inredda rum i ljusa färger för 5 personer bestående av ett rum med en dubbelsäng och ett rum med en dubbelsäng och en enkelsäng. Rummen är åtskilda av en skjutdörr. Alla rum innehåller TV, telefon, 2 luftkonditioneringar, minibar (fylls dagligen upp med vatten), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

Måltider & Snacks

Frukost

07:30 – 10:30

Sen frukost

09:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 21:00

Gözleme

10:00 – 15:00

Snack

12:00 – 16:00

Glass och frukt

15:00 – 17:00

Kaffe och kaka

16:00 – 17:00

Nattsoppa

23:00 – 24:00

 

Drycker

Lobby Bar

12:30 – 21:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

Strand Bar

10:00 – 18:00

Relax Bar

10:00 – 24:00

 

Importerad alkohol, dryck serverat i flaska, färskpressad fruktjuice, alla behandlingar i spacentret, frisör, motoriserade vattensporter och några andra faciliteter är inte inkluderade i Ultra All Inclusive-konceptet. Miniklubben och vattenrutschbanorna har begränsade öppettider.

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

 

Observera att poolområdet ligger mot huvudvägen och därför kan trafikbuller förekomma.

 

Internet på stranden mot avgift.

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängt eller begränsat under lågsäsongen. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras om det.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 1 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Numa Konaktepe Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat