Nissiana Hotel Cypern Cypern Ayia Napa
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Nissiana Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Restaurang Bar Gratis internet
Avstånd till Nissi Beach 150 m Ayia Napa centrum 2,5 km

Hotell beskrivning

Observera att vi inte har guideservice på Cypern.


Nissiana Hotel är ett trevligt hotell beläget i utkanten av Ayia Napa. Hotellet är ett perfekt val för alla som vill bo nära populära Nissi Beach och som också vill ha Ayia Napas stora utbud av restauranger och nattliv inom gångavstånd.

 

Hotellet har ett stort poolområde där hela familjen kan ha kul i solen eller koppla av på en solstol i skuggan av ett parasoll. Poolbaren serverar läskande drycker om du skulle bli törstig under dagen. Föredrar du havets salta vågor ligger populära Nissi Beach en kort promenad från hotellet.

 

Här har du möjlighet att unna dig en avkopplande stund med bastu och massage (extra avgifter). Vill du hellre vara aktiv finns ett gym och en tennisplan. För barnen finns ett spelrum med bordtennis och biljard (mot avgift). Det finns även en lekplats för de yngre barnen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det är därför inte möjligt att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum

Små men fina rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Nissiana Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat