Nestor Hotel Cypern Cypern Ayia Napa
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Nestor Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Pool med barnsektion Restaurang Bar Gratis internet
Avstånd till strand 300 m Centrum 300 m

Hotell beskrivning

Observera att vi inte har guideservice på Cypern.

 

Nestor Hotel är ett modernt hotell i Ayia Napa med ett perfekt läge ett stenkast från både stranden och centrum.

 

Hotellet har ett stort poolområde där du kan tillbringa dagen i en skön solstol (vissa solstolar mot avgift) under ett parasoll eller ta ett dopp i poolen. De yngsta gästerna har en egen barnsektion i poolen att leka och plaska i. Hotellet har även en inomhuspool. En kort promenad från hotellet ligger den fina sandstranden Limanaki Beach där du kan spendera lata dagar i solen varvat med salta bad i det kristallklara vattnet.

 

Vill du unna dig något extra har hotellet en spa-avdelning med behandlingar mot avgift. För den aktiva resenären finns en tennisplan, bordtennis och ett litet gym. Hotellet anordnar underhållning vissa kvällar i veckan under högsäsong.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil, och att det inte går att streama film mm.

Rums information

Superiorrum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minibar och balkong eller terrass. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

 

Deluxerum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minibar (innehåller vatten), kaffe och te, espressomaskin och balkong. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork. Badrock och tofflor. Vin och fruktfat på ankomstdagen.

 

Junior Svit

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till två extrabäddar på bäddsoffor. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, 2 TV-apparater, telefon, luftkonditionering, kassafack, minibar (innehåller vatten), kaffe och te, espressomaskin och balkong. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork. Badrock och tofflor. Vin och fruktfat på ankomstdagen.

Måltider

Halvpension.

 

Vårdad klädsel i restaurangen.

Nestor Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat