Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Mylome Luxury Hotel & Resort

Turkiet / Antalya-området
Okurcalar Mah. Şarburun Cd. No:12 Alanya / Antalya
Se karta

Mylome Luxury Hotel & Resort

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pooler - Barnpooler – Vattenrutschbanor – Gratis internet
Privat strand 0 m – Lokalt centrum (Okurcalar) 3 km – Alanya 33 km – Side 30 km

Hotell beskrivning

Mylome Luxury Hotel & Resort är ett stort semesterhotell av hög standard, med direkt tillgång till stranden. Här är ett stort utbud av faciliteter och aktiviteter för både barn och vuxna som planerar att tillbringa en stor del av semestern med att bada och njuta av solen.

 

Hotellet erbjuder flera pooler: en aktivitetspool, en stor pool, semi-olympisk pool, en vuxenpool för alla över 16 år, en pool med sex roliga vattenrutschbanor för de större barnen och andra vattenglada och en barnpool med vattenrutschbanor. Från poolområdet finns direkt tillgång till hotellets egen lilla bukt där du - förutom den vackra sandstranden - också kan njuta av solen på den stora bryggan.

 

Under hela dagen anordnar animationsteamet roliga aktiviteter och tävlingar, och på kvällen är det underhållning för hela familjen i form av föreställningar, musik och dans i amfiteatern. I SPA-centret finns det gott om möjligheter att skämma bort dig själv (alla behandlingar mot en avgift), och om formen ska hållas kan det göras i gymmet.

 

Om du vill börja morgonen med ett dopp kan vi starkt rekommendera att du bokar en vistelse i ett rum med en "Swim-up" pool. Här har du tillgång till poolen direkt från rumsterrassen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det är därför inte möjligt att streama filmer etc.

 

Rums information

Standardrum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Superiorrum

Elegant inredda rum för 2-3 personer. Alla rum har en dubbelsäng och enkelsäng, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Superiorrum - "Swim Up"

Elegant inredda rum för 2-3 personer. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och terrass med direkt tillgång till poolen. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Elegant inredda rum för 4 personer med två sovrum. Ett sovrum innehåller en dubbelsäng, två TV-apparater, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och balkong. Det andra sovrummet innehåller två enkelsängar. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum - "Swim Up"

Elegant inredda rum för 4 personer med två sovrum. Ett sovrum innehåller en dubbelsäng, två TV-apparater, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar, vattenkokare, kassafack och terrass med direkt tillgång till poolen. Det andra sovrummet innehåller två enkelsängar. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

07:00 – 10:00

Lunch

12:00 – 14:00

Food Court Snack

12:30 – 16:00

Fast Corner Snack

12:00 – 18:00

Ocean Pier Snack

13:00 – 16:00

Patisserie

13:00 – 23:00

Bistro Snack

11:00 – 12:30              16:00 – 18:30

Middag

18:30 – 21:00

Night Snack

21:00 – 07:00

 

 

A’la Carte Restauranger – Kom ihåg att reservera bord!

 

Zeugma - Turkisk

18:30 – 21:00

Dragon - Asiatisk

18:30 – 21:00

La Gustosa - Italiensk

18:30 – 21:00

Octupus - Fisk

18:30 – 21:00

Sakura – Japansk*

18:30 – 21:00

 

* Mot betalning

 

Barer

 

Infinity Lobby Bar

24 timmar

Bar24

10:00 – 24:00

Panorama Pool Bar

16:00 – 24:00

Wet Pool Activity Bar

10:00 – 16:00

Ocean Pier Bar

10:00 – 24:00

Amphy Bar

20:00 – 24:00

Phoenix Night Club Bar

23:00 – 01:30

 

 

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA och skönhetscenter och utvalda sportaktiviteter (inklusive biljard), samt hyra av cabanas och paviljonger vid poolen och stranden mot en avgift

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

Mylome Luxury Hotel & Resort Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat