Monart City Hotel Turkiet Antalya-området Alanya
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Monart City Hotel

Turkiet / Antalya-området
Cumhuriyet Mah., Ahmet Tokuş Blv 167/169, 07400
Se karta

Monart City Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Vattenrutschbana Bar Restaurang
Gratis internet Alanya centrum 1,5 km 

Hotell beskrivning

 Perfekt för familjer som vill bo nära både strand och centrum

 

Härliga Monart City Hotel är ett 4-stjärnigt hotell med ett bra läge ca 1,5 km öster om Alanya centrum. Med All Inclusive kan ni lämna vardagsbestyren hemma och bara njuta av semestern.

 

Hotellet har två härliga poolområden som lockar till både avkoppling och lek. Här kan du susa ner för vattenrutschbanan med barnen eller koppla av på en solstol under ett parasoll. De yngsta barnen har såklart en egen barnpool att leka och plaska i. Tvärs över gatan från hotellet ligger Östra stranden där ni kan spendera lata dagar i solen varvat med härliga salta bad. Som gäst på Monart City är solstolar och parasoll gratis och här finns en strandbar som serverar öl, vin och läsk.

 

Om du vill skämma bort dig själv lite extra erbjuder hotellet ett spa med ett turkiskt bad, bastu och massage mot avgift. Under högsäsong anordnar hotellet kvällsunderhållning ett par gånger i veckan. Vill man ta sig till centrum kan man promenera längs med den vackra strandpromenaden eller ta lokalbussen som har en hållplats i närheten av hotellet.


Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum 2 personer
Fint inredda rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, telefon, kassafack, minibar (innehåller vatten och mineralvatten vid ankomst – fylls på mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Superiorrum 2 personer

Fint inredda med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, telefon, kassafack, minibar (innehåller vatten och läsk vid ankomst - påfylls med vatten), vattenkokare och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett, badrockar och hårtork.

 

Om du bokar en vistelse i ett Superiorrum ingår följande:

 

20 min. ryggmassage, ansiktsmask och örtte. Kom ihåg att boka tid!

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 09:30

Sen frukost

09:30 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Kaffe, te och kaka

11:30 – 18:30

Glass

12:00 – 17:00

Snacks

12:00 – 24:00

Middag

19:00 – 21:00

 

 

Barer

 

Pool Bar I

10:00 – 24:00

Pool Bar II

10:00 – 21:00

Beach Bar*

10:00 – 18:00

 

* Lokalt öl, vin och läsk inkl.

 

Vid färre än 25 gäster på hotellet kommer alla måltider serveras portionsvis.


Övrig information

Kassafack mot avgift. Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i konceptet All Inclusive. Vissa faciliteter som biljard, SPA-center och alla vattensporter på stranden finns tillgängliga mot en avgift. Pool/strandhandduk kan hyras mot deposition på 10 euro. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats. Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att begränsas utanför högsäsongen och vid färre än 80 gäster på hotellet.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Monart City Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat