Minos Village Hotel Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Minos Village Hotel

Grekland / Kreta
Agia Marina, 73 014 Chania Crete. Greece
Se karta

Minos Village Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Poolbar och restaurang
Strand 350 m Agia Marina 200 m Chania 9 km

Hotell beskrivning

 Modernt hotell nära både stranden och Agia Marina

 

På familjeägda Minos Village trivs alla som vill bo på ett modernt hotell med gångavstånd till både stranden och Agia Marina. Lägenheter med pentry gör att semestern kan spenderas i exakt det tempo du själv önskar.

 

Det charmiga poolområdet erbjuder både avkoppling och svalkande dopp. Här finns en pool för sköna simturer, solstolar och parasoll och en barnpool för de allra minsta. Njut av en kall dryck från poolbaren eller ät en god måltid i hotellets restaurang om du skulle bli hungrig under dagen. En kort promenad från hotellet ligger den vackra stranden där du kan spendera långa dagar i solen varvat med salta bad.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk på att anslutningen är både långsam och ostabil och att det kanske inte är möjligt att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiolägenhet 3 personer


Trevliga enrumslägenheter med en dubbelsäng och en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 4 personer


Trevliga tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår. 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Övrig information

Kassafack mot avgift. Trappor och nivåskillnader på hotellområdet. Frukost 08:00-10:00. Fitnessrum. Väg måste korsas för att nå stranden. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

 

Minos Village Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat