Marti Beach Hotel - Ett äldre, mysigt hotell som ligger längs med havet
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Marti Beach Hotel

Turkiet / Izmir
Kadinlar Denizi Mahallesi, Kadinlar Denizi Cd No:115, 09400 Kusadasi/Aydin
Se karta

Marti Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Restaurang - Gratis internet 
Strand 100 m. - Kusadasi centrum 3 km.

Hotell beskrivning

Marti Beach är ett äldre men gemytligt och mysigt hotell som ligger längs med havet och endast 3 kilometer till Kusadasi centrum. Hotellet byggdes 1980 men renoverades senast 2015 och är ett perfekt val för par och familjer med större barn som önskar att bo nära både hav och shopping. 

Från hotellets terass har ni en fantastisk utsikt över havet och sliter ni er ifrån hotellet så kan ni vandra ner till hotellets egna "Lite&Nite" Beach Club, där det är gratis inträde för hotellets gäster. Här kan ni tillbringa dagen i solen, endast avbrutna av ett dopp i havet på klippstrand. Om kvällarna så besöks klubben av både hotellets gäster och gäster utifrån, och därför blir det god stämning med mycket musik och dans.Vill ni spendera dagarna med sand mellan tårna så finns det en sandstrand endast 100 meter från hotellet. På hotellet finns också ett litet Spa-center med hamam och bastu (Extra avgift) och ett fitnessrum.

 

Rums information

Standardrum
Fina rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, aircondition, säkerhetsbox (avgift), TV, telefon och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.
 
Svit
Stora, fina rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, aircondition, säkerhetsbox (avgift), TV, telefon och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.
 
Utomhusfaciliteter kan vara stängda under lågsäsong, och under perioder när vädret inte tillåter konstant bruk.

Marti Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
PostCode
DateOfBirth
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat