Mark Warner Phokaia Beach & Resort Turkiet Izmir Foca
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Mark Warner Phokaia Beach & Resort

Turkiet / Izmir
İsmet Paşa Mh. 354. Sok. No:2 35680 Eski Foça - İzmir
Se karta

Mark Warner Phokaia Beach & Resort

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Vackra omgivningar – Pooler och barnpool – Gratis internet
Privat sandstrand 0 m – Eski Foça 3 km – Izmir 65 km

Hotell beskrivning

Observera att vi inte har guider i Foça. Våra guider kan kontaktas per. telefon.

 

Mark Warner Phokaia Beach & Resort är ett exklusivt hotell av hög standard, beläget precis intill Egeiska havet, ca. 3 km från den charmiga staden (Eski) Foça. Hotellet ligger i vackra, frodiga omgivningar och består av en huvudbyggnad och flera mindre Club-byggnader. Överallt på hotellet är du omgiven av vackra blommor och stora träd, och på den privata sandstranden finns det gott om möjligheter att sola och doppa sig i det kristallklara havsvattnet.

 

Hotellet erbjuder naturligtvis också en stor pool och en barnpool, två restauranger, två barer, ett SPA-center med bl.a. turkiskt bad och bastu, samt 4 tennisbanor, ett gym och en lekplats för de yngsta barnen. Det är också möjligt att hyra cyklar så att du själv kan utforska de vackra omgivningarna. Hotellet anordnar både guidade cykel- och båtturer och tillfälliga matlagningskurser (avgifter tillkommer). Några kvällar i veckan kan du njuta av underhållning med livemusik och dans.

 

Vistelsen är inkl. helpension (frukost, lunch och middag) måndag, onsdag, fredag, lördag, söndag och halvpension (frukost och middag) tisdag och torsdag - alla måltider serveras i "Dionisos Restaurant". Dessutom erbjuder hotellet en härlig A’la Carte-restaurang vid stranden och två barer, som båda kan användas mot en avgift.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Transfer till / från flygplatsen arrangeras av hotellet och är inkl. i resans pris.

 

Rums information

Ekonomirum (huvudbyggnad)

Små men smakfullt inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, centralstyrd luftkonditionering, TV, telefon, kassafack, minibar (vatten på ankomstdagen inkl. därefter mot avgift), vattenkokare och fransk balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Comfort-rum (huvudbyggnad)

Smakfullt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, centralstyrd luftkonditionering, TV, telefon, kassafack, minibar (vatten på ankomstdagen inkl. därefter mot avgift), vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Sofa Club Room (Club-byggnad)

Smakfullt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, centralstyrd luftkonditionering, TV, telefon, kassafack, minibar (vatten på ankomstdagen inkl. därefter mot avgift), vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Smakfullt inredda rum för 2 vuxna och 2 barn. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en våningssäng, centralstyrd luftkonditionering, TV, telefon, kassafack, minibar (vatten på ankomstdagen inkl. därefter mot avgift), vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Familjerummen ligger i en separat byggnad, nära stranden.

 

Sofa Club Room (Club-byggnad)

Smakfullt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, centralstyrd luftkonditionering, TV, telefon, kassafack, minibar (vatten på ankomstdagen inkl. därefter mot en avgift), vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Club-rum med anslutande dörr (Club-byggnad)

2 smakfullt inredda rum för totalt 4 personer. Rummen ligger bredvid varandra och är anslutna med en dörr. Varje rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, centralstyrd luftkonditionering, TV, telefon, kassafack, minibar (vatten på ankomstdagen inkl. därefter mot en avgift), vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Mat / Dryck Koncept

Måltider*

 

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Continental frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:00

Snacks för barn 0-12år

17:30 – 18:30

Middag

19:30 – 21:30

 

*Helpension (frukost, lunch och middag) inkl. måndag, onsdag, fredag, lördag, söndag.

 

*Halvpension (frukost och middag) inkl. tisdag och torsdag.

 

Te, Nescafé och vatten är inkl. till alla måltider.

 

Barer och restauranger (mot betalning)

 

Jetty A’la Carte

11:00 – 19:30

Jetty Bar

09:00 – 01:00

Terrace Bar

09:00 – 01:00

 


Mark Warner Phokaia Beach & Resort Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat