Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Lonicera City Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Restaurang Bar Gratis internet
Kleopatrastranden 100 m Alanya Centrum 1 km

Hotell beskrivning

All Inclusive med perfekt läge nära både strand och centrum

 

Lonicera City Hotel är ett mindre All Inclusive hotell som ligger några minuters promenad från Kleopatrastranden och inte långt från Alanyas livliga centrum. Hotellet är perfekt för er som vill bo nära både centrum och stranden.

 

Hotellet består av två byggnader och här finns ett mindre poolområde med pool, barnpool, solstolar och parasoll. En kort promenad från hotellet ligger den härliga Kleopatrastranden där ni kan spendera långa dagar i solen med salta bad och lek i vattenbrynet.

 

I området runt hotellet hittar du ett bra urval av restauranger och små butiker. Vill du hellre till Alanya centrum kan du promenera eller enkelt ta lokalbussen.


Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att anslutningen är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum 2 personer

Trevligt inredda rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, kassafack, telefon, luftkonditionering, minibar (fylls på dagligen med vatten och mineralvatten) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum 4 personer

Trevligt inredda rum med två separata sovrum och möjlighet för en extrasäng till ett barn. Varje sovrum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar. Dessutom innehåller rummet TV, kassafack, telefon, luftkonditionering, minibar (fylls på dagligen med vatten och mineralvatten) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive


Frukost                07:00 - 10:00
Lunch                  12:30 - 14:00
Middag                19:00 - 21:00

Lobby Bar           10:00 - 20:00
Street-Bar           10:00 - 23:00

 

Övrig information

Kassafack mot avgift. Importerade drycker, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i All Inclusive konceptet. Dryck är inkluderat i All Inclusive konceptet mellan 10:00 - 23:00. Ingen alkohol serveras till personer under 18 år. Utomhusrestauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Lonicera City Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat