Lito Beach Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Lito Beach

Grekland / Kreta
Gerani 73100, Chania, Greece
Se karta

Lito Beach

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Lugna omgivningar Pool Barnpool Gratis internet på allmänna områden
Strand 30 m Lokalt centrum (Gerani) 400 m Chania 13 km

Hotell beskrivning

 Strandnära hotell i lugna omgivningar

 

I en härlig grönskande trädgård ligger det mysiga lägenhetshotellet Lito Beach. Här bor du i vackra och lugna omgivingar i närheten av stranden. Med boende i lägenhet har du möjlighet att styra din semester i vilket tempo du själv önskar. Starta dagen med en härlig frukost på balkongen innan ni ger er ut för att upptäcka vad Gerani har att erbjuda.

 

Hotellet har ett mysigt poolområde omgiven av grönska och solstolar och parasoller. För de allra yngsta finns en barnpool att plaska och busa i. Det finns också gott om plats för lata dagar i solen eller i skuggan av ett parasoll på hotellets gräsmatta. Från poolområdet går du direkt till den vackra sten och sandstranden för ett dopp i havet.

 

Gerani har ett bra urval av små traditionella tavernor men önskar du ett större utbud restauranger och butiker tar du dig bäst till Platanias. Lockar staden Chania tar du dig enklast dit med lokalbuss eller taxi.  

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiolägenhet 2 personer

Elegant inredda enrumslägenheter med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Elegant inredda tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Trerumslägenhet 6 personer

Elegant inredda trerumslägenheter med två sovrum med resp. en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Kassafack:               Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering: Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Övrig information

Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Lito Beach Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat