Leda Beach Hotel Turkiet Antalya-området Side
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Leda Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Pool  Barnpool  Restaurang  Bar 
 
Strand 50 m  Side centrum 100 m

Hotell beskrivning

 Populärt hotell med bungalows


På Leda Beach bor du vid Sides västra strand med den gamla stadsdelen precis runt hörnet. Hotellet ligger i ett charmerande område med antika pelare och ruiner. Här bor du perfekt om du vill ha närhet till både strand och stad.

Hotellet består av flera mindre byggnader och överallt omges du av gröna träd och buskar och färgglada blommor. Här finns också ett mysigt poolområde med pool och barnpool och ungefär 50 meter från hotellet ligger hotellets privata strand. Hotellet har också en restaurang som serverar turkiska och internationella rätter och en bar.

Trådlöst internet finns tillgängligt mot avgift i hotellets allmänna utrymmen. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil och att det inte är möjligt att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum


Trevliga rum för två personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minikyl, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Familjerum


Trevliga rum för fyra personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar samt en våningssäng, TV, telefon, minikyl, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

Bungalow


Trevliga rum för två personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minikyl, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Observera att ekonomirum inte har balkong / terrass!

Måltider
Frukost.
Övrig information

Turist- och stadsområde. Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Bagaget måste bäras ca 30 meter till receptionen då transferbussen inte kan köra ända fram till hotellet. Branta trappor och stora nivåskillnader. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag, som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering: Ca 7 euro per dag eller 45 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Leda Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat