Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

La Finca Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool All Inclusive Vackra omgivningar Minimarket
Ulasstranden 500 m Kleopatrastranden 2,5 km Alanya Centrum 6 km

Hotell beskrivning

 Mysigt All Inclusive-hotell i vackra omgivningar

 

Mysiga All Inclusive-hotellet La Finca Hotel är beläget i Konakli på en sluttning med utsikt över havet och lummiga bananplantage. Här trivs alla som vill bo i lugna omgivningar och vill ha allt inkluderat på hotellet.

 

Hotellets mysiga poolområde bjuder in till både avkoppling och glada bad. Här kan du läsa en god bok på en solstol i skuggan av ett parasoll eller doppa dig i den svalkande poolen. I poolbaren väljer du din favoritdrink bland de läskande drycker som serveras. De allra yngsta kan plaska och busa i den lilla barnpoolen.

 

De vuxna kan unna sig en skön stund i hotellets hamam och barnen kan leka av sig på den lilla lekplatsen. Vill du spendera dagen med sand mellan tårna har hotellet gratis buss till Kleopatrastranden ett par gånger om dagen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum med havsutsikt 2 personer

Trevliga rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen är inredda med luftkonditionering, kassafack, TV, telefon och minibar. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum med havsutsikt och balkong 2 personer

Trevliga rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen är inredda med luftkonditionering, kassafack, TV, telefon och minibar och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Stort rum 3 personer

Trevliga rum med möjlighet för en extrabädd. Rummen är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar och luftkonditionering, kassafack, TV, telefon och minibar och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Observera att balkongerna varierar i storlek.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

Frukost

08:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Kaffe och kaka

16:30 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Poolbar

10:00 – 22:00

 

Övrig information

Rummen ligger i bungalows eller huvudbyggnaden och blir tilldelade på plats av hotellet. Branta trappor och stora nivåskillnader, hotellet lämpar sig inte för personer som har svårt att gå. Busshållplats ca 50 meter från hotellet, trafikerad väg måste korsas. Kassafack mot avgift. Vissa av rummen vetter ut mot väg med lokaltrafik som kan uppfattas som störande. Vissa rum har små balkonger. Importerad alkohol, drycker serverat i flaska, drycker efter 22:00, färskpressad juice och alla behandlingar i hamamet är inte inkluderat i All Inclusive konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Utomhusrestauranger, barer, swimmingpooler och andra aktiviteter kan vara stängda eller begränsade under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras med kort varsel utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag, som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

La Finca Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat