Kostakis Beach Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Kostakis Beach

Grekland / Kreta
Gerani 730 14, Chania
Se karta

Kostakis Beach

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Restaurang Bar
Avstånd till strand 0 m Platanias 3 km Chania 14 km

Hotell beskrivning

Strandnära hotell i lugna omgivningar

 

Kostakis Beach är ett härligt lägenhetshotell beläget i Gerani. Här bor ni precis vid stranden i lugna omgivningar och hotellet passar perfekt för alla som vill ha en avkopplande semester.

 

Här finns ett mysigt poolområde med pool, barnpool och solstolar och parasoll.  Drick din favoritdrink i poolbaren eller ät en läcker måltid i restaurangen medan ni ser ut över havet. Stranden ligger precis nedanför hotellet om ni vill ta ett svalkande dopp i havet. Hotellet har också en liten lekhörna i en pergola vid poolen och ett biljardbord.

 

Gerani har ett litet utbud av små mysiga butiker och restauranger. Lockar ett besök i Platanias eller Chania är det lätt att ta bussen eller taxi dit. Busshållplats ligger en kort promenad från hotellet.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studio 2 personer

Trevliga enrumslägenheter med möjlighet för en extrasäng på bäddsoffa. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, kylskåp, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terass. Badrum med bad/dusch, toalett och hårfön.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Trevliga tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och kök med bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, kylskåp, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terass. Badrum med bad/dusch, toalett och hårfön.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:   0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:         1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:         3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:         4 Euro

Övrig information

Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Kostakis Beach Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat