Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Kleopatra Ada Apart Hotel

Turkiet / Antalya-området
Kizlarpinari Mah. Ataturk Cad. H. Senli Sk. No:3 Alanya / Antalya
Se karta

Kleopatra Ada Apart Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Pool  BarnpoolRestaurang  Bar 
 Kleopatrastranden 50 m  Alanya centrum 1 km

Hotell beskrivning

Perfekt läge nära både strand och centrum


Ada Apart som ligger bara ett stenkast från Kleopatrastranden är ett mycket trevligt och väldigt omtyckt lägenhetshotell. Med en liten promenad kan du ta dig till Alanyas livliga centrum där du hittar ett stort utbud av restauranger, shopping och barer.


Här hittar du ett mysigt poolområde med pool, barnpool parasoll och solstolar. Skulle du efter en dag i solen bli sugen på något svalkande kan du beställa en dryck från hotellets bar. På hotellet hittar du också en trevlig restaurang som serverar turkiska och internationella rätter. Vill du hellre tillaga din egen måltid är lägenheterna utrustade med ett pentry som har det mesta du behöver för en lite enklare matlagning.


Gratis internet är tillgängligt i hotellets lobby. Observera dock att anslutningen är både instabil och långsam och att det därför inte går att streama filmer etc.

 


Rums information

Studiolägenhet

Dessa lägenheter är enkelt inredda för 2 personer. Alla lägenheter har ett kombinerat sovrum och vardagsrum med kök som erbjuder de mest nödvändiga köksredskapen. Rummen erbjuder även TV, telefon, luftkonditionering, kassafack och balkong samt ett badrum med dusch, toalett och hårfön.

 

Tvårumslägenhet

Dessa lägenheter är enkelt inredda med två rum för upp till 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum, samt ett kombinerat sovrum och vardagsrum med kök som erbjuder de mest nödvändiga köksredskapen. Rummen erbjuder även TV, telefon, luftkonditionering, kassafack och balkong samt ett badrum med dusch, toalett och hårfön.

Måltider

Inga måltider ingår.

Övrig information

Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Var uppmärksam på att hotellet ligger vid en moské där det kallas till bön flera gånger om dagen – även tidigt på morgonen. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

 

Service mot kostnad

Kassafack:                       Ca 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering:        Ca 8 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Kleopatra Ada Apart Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat