Kemal Bay Hotel - God standard, bra service & massor av aktiviteter
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Kemal Bay Hotel
Konaklı mah, Mustafa kemal Bulvar 154/a, 07490
Hotell beskrivning

Kemal Bay Hotel ligger i Konakli,  ca; 8 km från Alanya centrum. Hotellet är av äldre datum men genomgick omfattande renovering under vintern 2015-2016. Jämfört med andra 5-stjärniga hotell är Kemal Bay inte stort, men saknaden av anläggningar  kompenseras av den mysiga atmosfären och det goda läget.

 

Hotellet ligger precis vid stranden, omgivet av en frodig trädgård med färgglada blommor och träd. Poolområdet består av en stor pool med 2 vattenrutschbanor och en barnpool med en liten rutchbana. Här finns också gott om plats för sol och bad och för avslappning med en bra bok.

 

Olika aktiviteter, tävlingar och underhållning organiseras både under dagen och kvällen. I miniklubben kan 4-12-åringar leka med  andra barn (här talas inte skandinaviska) eller leka på lekplatsen.

 

Det finns även andra aktiviteter såsom biljard, vattensporter på stranden och härlig friskvård  i hotellets spa, där vi rekommenderar att du besöker det turkiska badet. Observera att vissa aktiviteter och alla behandlingar i spa-centret är mot en extra avgift. Här finns också ett litet gym, om formen måste upprätthållas under semestern.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt vid poolområdet. Var uppmärksam på att anslutningen vanligtvis är både långsam och väldigt instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Trevligt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extra säng för en vuxen eller två sängar för två barn. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, luftkonditionering, minikylskåp, TV, telefon, värdeskåp (mot en extra avgift) och balkong. 3 handikappsrum finnes - fråga om tillgänglighet vid bokningstillfället.

 

Ekonomirum

Inredda som standardrummen, men ligger i en angränsande annexbyggnad. Vissa av rummen har inga balkonger.Stort rum

Trevligt inredda rum för 4 personer, med möjlighet till en extrabädd för ett barn. Alla rum har dubbelsäng och två enkelsängar, luftkonditionering, minikyl, TV, telefon, kassafack (extra avgift) och balkong.

Mat / Dryck Koncept
 
All Inclusive
Frukost07:00 - 10:00
Lunch12:30 - 14:00
Middag19:00 - 21:00 
Midnattssoppa23:00 - 24:00 
Snacks 12:00 - 16:00
Tyurkiska pannkakor12:00 - 16:00
Kaffe, te och småkakor16:00 - 17:00 


 Pool Bar10:00 - 24:00 
 Strand Bar10:00 - 18:00
 Lobby Bar10:00 - 18:00 
 Terrace Bar18:00 - 24:00
 
Bra att veta
Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

Alla importerade drycker, turkiskt kaffe, färskpressade fruktjuicer och drycker som serveras i flaska ingår inte i All Inclusive konceptet.

En strand- och poolhandduk per person är inkluderat, vid tvätt av handduk tillkomer 1 euro avgift. Solstolar är gratis vid både pool och strand.
Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Vattenrutschbanor - Restaurang - Bar 

Gratis internet (poolområdet) - Privat strand - Konakli centrum 2 km. - Alanya Centrum 8 km.


Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum