Trevligt hotell med hög standard - Ilica Hotel Therma & Spa
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Ilica Hotel Thermal & Spa Resort

Turkiet / Izmir
Boyalık Mevkii 3447 Sokak No:2 ILICA, 35930 Çeşme/İzmir
Se karta

Ilica Hotel Thermal & Spa Resort

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Ilica Hotel Therma & Spa är ett trevligt hotell av hög standard, som ligger bara 4 km från den charmiga semesterorten Cesme. Här finns gott om plats för både familjer, par och andra vattenälskare. Hotellet består av två byggnader: en huvudbyggnad på 5 våningar och en "trädgårdsbyggnad" på 2 våningar.

 

På hotellet finner du ett stort poolområde med flera pooler och direkt tillgång till privat sandstrand. Här finns både en traditionell pool, en saltvattenpool, en pool med naturligt termiskt vatten och en stor vattenpark med vattenrutchkanor och andra roliga aktiviteter för både små och stora. Hotellets SPA-centrum erbjuder hamam samt ett antal behandlingar (avgifter tillkommer), inomhuspooler och ett gym. Alla i åldrarna  4-12 år kan roa sig i miniklubben ( här talas det inte skandinaviska) som arrangerar roliga aktiviteter för alla barn.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet. Observera dock att anslutningen ofta är både mycket långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.


Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan stängas under lågsäsong och när vädret inte tillåter konstant användning. Öppettider kan ändras utan att Turkietresor har blivit informerade.Observera att Turkietresor inte har guider i Cesme. Våra guider i Marmaris kan nås på tel (+ 90) 505 033 55 83.

Rums information

Standardrum
Moderna rum för 2 personer i huvudbyggnaden, med möjlighet till en extra  säng. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, centralt kontrollerad luftkonditionering, minikylskåp, värdeskåp, TV, vattenkokare och balkong. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Superior rum
Moderna rum för 2 personer i "trädgårds" byggnaden, med möjlighet till en extra säng. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, centralt kontrollerad luftkonditionering, minikylskåp, värdeskåp, TV, vattenkokare och balkong. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Deluxe rum
Moderna rum för 2 personer i huvudbyggnaden, med möjlighet till en extra säng. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, centralt kontrollerad luftkonditionering, minikylskåp, kassaskåp, TV, vattenkokare och balkong med full eller delvis havsutsikt. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Var uppmärksam på att Turkietresor inte har guider i Cesme. Våra guider i Kusadasi kan nås via telefon.

Mat / Dryck Koncept

Måltider:

Frukost eller frukost och middag

Ilica Hotel Thermal & Spa Resort Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat