Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa Turkiet Dalaman Sarigerme
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Sarıgerme, Tourism Center, 48610, Ortaca/Muğla
Hotell beskrivning

Observera att Turkietresor inte har guider i Sarigerme. Våra guider i Marmaris kan kontaktas per telefon.

 

Hilton Dalaman Sarigerme Resort ligger i det vackra och lummiga området där Dalamanfloden mynnar ut i Egeiska havet. Här bor du i lyxiga och natursköna omgivningar. Hotellet är både modernt och stilfullt inrett och erbjuder en mängd faciliteter och upplevelser för både barn och vuxna.

 

Här finns flera olika pooler och oavsett om du önskar avkoppling, roliga aktiviteter eller fart och fläkt kan du hitta en pool som tillfredsställer alla behov. Här finns bl.a. en "relax" pool, en aktivitetspool, flera barnpooler och en pool med fem vattenrutschbanor (kan användas av alla över 10 år). Hotellet ligger precis intill en vacker sandstrand, där det finns gott om möjligheter att njuta av både solen och havet.

 

Vill ni vara aktiva även på semestern, har hotellet ett stort utbud av sportaktiviteter. Här finns både fotbolls-, squash-, badminton- och tennisbanor, möjlighet att hyra cyklar och ett gym som är öppet dygnet runt. Eller vad sägs om att tävla mot resten av familjen i en omgång minigolf? Under tiden kan barnen träffa nya vänner i miniklubben, där personalen anordnar roliga aktiviteter för alla barn i åldrarna 4-15 år (här talas inte skandinaviska).

 

Hotellets professionella underhållningsteam organiserar sportaktiviteter som pilates, aerobics och yogaklasser och vattenpolo under dagen. På kvällen ser de till att ingen blir uttråkad och det finns därför underhållning med t.ex. bingokväll, livemusik och fantastiska shower.

 

På hotellet hittar du även två SPA-center med bl.a. inomhuspooler, hamam, bastu, ångbad och stora möjligheter att skämma bort dig själv med avkopplande behandlingar (alla behandlingar mot avgift).

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Guestroom - Standardrum som ligger i huvudbyggnaden

Elegant inredda rum för 2-3 personer med möjlighet till en extrabädd för ett barn. Alla rum är utrustade med dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa/fåtölj, TV, centralt kontrollerad luftkonditionering, telefon, minibar (innehåller 4 vatten, 2 öl och 6 läskedrycker), vattenkokare, kassafack, vattenkokare, strykjärn och strykbräda och balkong eller terrass. Badrum med dusch och badkar, toalett och hårtork.

 

Deluxerum - Ligger i huvudbyggnaden

Stora och elegant inredda rum för 2-3 personer med möjlighet till en extrabädd för ett barn. Alla rum är utrustade med dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa/fåtölj, TV, centralt kontrollerad luftkonditionering, telefon, minibar (innehåller 4 vatten, 2 öl och 6 läskedrycker), vattenkokare, kassafack, vattenkokare, strykjärn och strykbräda och balkong eller terrass. Badrum med dusch och badkar, toalett och hårtork.

Från rummet finns direkt tillgång till den gemensamma poolen.


Lake House rum

Elegant inredda rum för 2-3 personer med möjlighet till en extrabädd för ett barn. Alla rum består av ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett vardagsrum med bäddsoffa/fåtölj, TV, centralt kontrollerad luftkonditionering, telefon, minibar (innehåller 4 vatten, 2 öl och 6 läskedrycker), vattenkokare, kassafack, vattenkokare, strykjärn och strykbräda samt balkong eller terrass. Badrum med dusch och badkar, toalett och hårtork.

Från rummet finns direkt tillgång till den gemensamma poolen. Observera att vissa rum ligger på första våningen och att trappor måste användas för att komma till poolen.

 

 

Familjerum Deluxe - Ligger i huvudbyggnaden

Elegant inredda rum för 6 personer med möjlighet till en extrabädd för ett barn. Alla sovrum består av två sovrum, alla med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Dessutom innehåller rummet en bäddsoffa/fåtölj, TV, centralstyrd luftkonditionering, telefon, minibar (innehåller 4 vatten, 2 öl och 6 läskedrycker), vattenkokare, kassafack, vattenkokare, strykjärn och strykbräda samt balkong resp. terrass. Två badrum med dusch och badkar, toalett och hårtork.

Från rummet finns direkt tillgång till den gemensamma poolen.

 

 

Lake House Familjerum

Elegant inredda rum för 6 personer med möjlighet till en extrabädd för ett barn. Alla rum består av två sovrum, vardera med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett vardagsrum. Dessutom innehåller rummet en bäddsoffa/fåtölj, TV, centralstyrd luftkonditionering, telefon, minibar (innehåller 4 vatten, 2 öl och 6 läskedrycker), vattenkokare, kassafack, vattenkokare, strykjärn och strykbräda samt balkong resp. terrass. Två badrum med dusch och badkar, toalett och hårtork.

Från rummet finns direkt tillgång till den gemensamma poolen.

 

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive


Måltider & Snacks


Frukost

07:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30

Gözleme – Pannkakor

12:00 – 18:00

VENTO BISTRO lunch snacks

13:00 – 16:00

BREEZE snacks

13:00 – 17:00 *

LAKE HOUSE snacks

11:30 – 18:00

CITRUS patisserie

10:00 – 22:00

Patisserie

11:00 – 19:00

Middag

19:00 – 21:30

Midnight snacks

23:30 – 02:00

 

* Öppnar 1. juni

 

A’la Carte Restauranger – Mot betalning. Glöm ej att reservera bord.

 

TAO – Asiatisk

19:00 – 22:30

TAO – Teppanyaki

19:00 – 22:30

ALIZE – Italiensk

19:00 – 22:30

A’LA TURCA – Turkisk

19:00 – 22:30

FINESSE – Indisk

19:00 – 22:30

VELA RIVERSIDE – Fisk

19:00 – 22:30

VENTO – Barbeque

19:00 – 22:30

 

Barer

 

VENTO BISTRO

10:00 – 18:00

BREEZE Snack Bar

18:00 – 24:00

LAKE HOUSE Pool Bars

10:00 – 20:00

CITRUS Patisserie

10:00 – 22:00

Patisserie

11:00 – 19:00

PIANOFORTE Bar

08:00 – 24:00

ROUGE ROOF BAR **

18:00 – 21:00

Bar Street

18:00 – 23:00

ELYSION SPA Vitamin Bar

11:00 – 19:00

Beach Bar

10:00 – 02:00

BAY VIEW Teracce Bar

19:00 – 24:00

 

*   Öppnar 1. juni

** Endast tillträde för gäster över 16 år.

 

 

Utvald importerad alkohol, drycker som serveras på flaska, färskpressad fruktjuice, behandlingar i spacentret och vissa faciliteter (uthyrning av cyklar och tennisutrustning, vattensportaktiviteter etc.) ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Pool- och strandhanddukar kan hyras mot en deposition.

 

Hög musik från animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram kan förekomma.

 

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Ultra All Inclusive - Pooler – Barnpooler – Sport och underhållning – Gratis internet
Sarigerme 3 km – Marmarmis 99 km – Fethiye 58 km – Dalaman flygplats 15 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum