GT Beach Hotel Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

GT Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool  Gratis internet
Strand 100 m Lokalt centrum (Maleme) 300 m Chania 18 km

Hotell beskrivning

 Mysigt hotell i lugna omgivningar

 

GT Beach är ett tradionellt, lite enklare hotell beläget i den mysiga lilla byn Maleme. Här bor du i lugna och vackra omgivningar men har ändå närhet till tavernor, kaféer och små butiker.

 

Poolområdet lockar till både lata dagar i solen och sköna simturer. Här kan du tillbringa dagen på en solstol i skuggan av ett parasoll eller ta ett dopp i den svalkande poolen. De allra yngsta gästerna har en egen barnpool att plaska och busa i. Stranden ligger en kort promenad från hotellet där du kan njuta av sol och salta bad.

  

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum 2 personer

Fint inredda rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, telefon, litet kylskåp, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

 

 

Övrig information

Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

GT Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat