Grand Yazici Club Marmaris Palace Hotel Turkiet Marmaris Marmaris
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Grand Yazici Club Marmaris Palace Hotel
Icmeler Mah. Ataturk Cad. No:62 48700 Marmaris / Mugla
Hotell beskrivning

Grand Yazici Club Marmaris Palace i Icmeler är ett vackert hotell beläget på en slutning, omgivet av gröna berg och det kristallklara havet. Här trivs alla som planerar att tillbringa sin semester med att koppla av och njuta av solen i gröna, lummiga omgivningar.

 

Hotellet har två poolområden omgivna av grönskande träd med en pool, en pool med vattenrutschbanor och en barnpool för de yngsta resenärerna. Föredrar du salta bad ligger havet bara några steg från poolområdet. Här kan du njuta av dagen på en solstol under ett parasoll på den uppbyggda strandremsan eller ta ett dopp i havet från badbryggan.

 

Alla barn i åldrarna 4-12 kan träffa nya vänner i den internationella miniklubben (under förälders uppsyn) eller på lekplatsen. Om du vill skämma bort dig själv rekommenderar vi ett besök i hotellets SPA-center, som erbjuder både turkiskt hamam, bastu, massage och skönhetsbehandlingar (alla behandlingar mot avgift).

 

För de aktiva resenärerna finns bland annat möjlighet att spela tennis, bordtennis, minibasket och minigolf. Hotellet arrangerar också olika aktiviteter och underhållning under dagen, och när mörkret faller kan du njuta av bland annat shower och livemusik.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Bungalow Gardenrum

Fina rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller öl, läsk, vatten och mineralvatten vid ankomst, fylls på med vatten och mineralvatten), vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum

Fina rum för 3 personer. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller öl, läsk, vatten och mineralvatten vid ankomst, fylls på med vatten och mineralvatten), vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Bungalowrum

Fina rum för 3 personer. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller öl, läsk, vatten och mineralvatten vid ankomst, fylls på med vatten och mineralvatten), vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum (Huvudbyggnad eller Bungalow)

Fina rum för 4 personer. Alla rum har två sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng i ett rum och en enkelsäng och en bäddfåtölj i ett rum, 2 TV-apparater, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (innehåller öl, läsk, vatten och mineralvatten vid ankomst, fylls på med vatten och mineralvatten), vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Observera att vissa rum inte har någon dörr mellan sovrummen.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

07:00 – 10:30

Sen frukost

10:30 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:00

Barn Buffé

12:00 – 13:00

Glass

13:00 – 14:00

Middag

18:30 – 21:00

Barn Buffé

18:30 – 20:00

Glass

19:00 – 20:00

Patisserie

11:00 – 18:00

Snacks

12:00 – 16:00

Midnattssoppa

23:00 – 06:00

 

Drycker

Lobby Bar

24 timmar

Coffee Corner

10:00 – 00:00

Kıyı Beach Bar *

10:00 – 00:00

Stone Pool Bar

10:00 – 00:00

Pine Beach Bar

10:00 – 00:00

Aqua Bar

10:00 – 18:00

Sport Bar

10:00 – 19:00

Amfi Bar

10:00 – 00:00

Palace Beach Club Bar **

23:00 – 01:00

 

*+16 år

**Reservation krävs. Alla drycker mot kostnad.

 

Utvald, importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA och skönhetscenter och utvalda sportaktiviteter mot en avgift.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Pool- och strandhanddukar kan lånas på hotellet mot en deposition.

  

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpool All Inclusive Gratis internet
Avstånd till strand 0 m Icmeler 2 km Marmaris 6 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum