Grand Okan Hotel – Centralt i Alanya med stranden tvärs över gatan.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Grand Okan Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray Mahallesi, Atatürk Caddesi 07400
Se karta

Grand Okan Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang
Gratis Wi-Fi - Strand 50 m. - Centrum 500 m.

Hotell beskrivning

Grand Okan Hotel har ett av Alanyas bästa lägen! Här bor du mitt i centrum, med Kleopatrastranden tvärs över gatan och restauranger och shopping nära till hands. Vill du njuta av den magnifika solnedgången bokar du ett rum med havsutsikt!

Här bor du mitt i centrum med dess livliga puls och ett flertal restauranger, barer och stora shoppingmöjligheter. Samtidigt ligger Kleopatrastranden bara tvärs över gatan. En liten bit längre bort har hotellet ett privat strandavsnitt där du kan hyra solstolar och parasoll och bland annat kan spela volleyboll eller bara njuta av sol och bad i medelhavet.


Trots att du bor nära stranden har hotellet ett stort poolområde. På kvällen dukas borden upp så att den som vill kan äta sin middag utomhus och några gånger i veckan under högsäsong anordnas temakvällar med dans och musik.

Rums information

Standardrum med eller utan havsutsikt:
Rummen är 18m2 och modernt inredda i ljus skandinavisk stil. WiFi finns både i rummen och inom hela hotellet utan kostnad. Rummen är utrustade med en dubbel- eller två enkelsängar, luftkonditionering, parkettgolv, telefon, kassaskåp, minibar, satellit TV och badrummen har toalett, dusch och hårfön.

Mat / Dryck Koncept

Halvpension. 

Grand Okan Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat