Hotell med fantastisk utsikt - Grand Hotel Ontur Cesme i Turkiet
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Grand Hotel Ontur Cesme

Turkiet / Izmir
Cumhuriyet Mahallesi, 4310. Sk. No:1, 35945 Çeşme/İzmir
Se karta

Grand Hotel Ontur Cesme

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Grand Hotel Ontur Cesme är ett stort, modernt inrett hotell som ligger högt upp på en sluttning, med en fantastisk utsikt över havet. Förutom semesterfirare från hela världen är hotellet regelbundet värd för allt från konferenser till bröllopsfester.


Vid poolområdet kan ni passa på att bada och njuta av solen. Här finns två pooler – en med vattenrutschbana och en barnpool. Solterrassen är stor och rymlig, och har en utsikt över havet.


I spaavdelningen finns det många olika behandlingar att välja mellan (mot betalning). Här kan ni bli tvättade efter konstens alla regler i deras turkiska hamam, slappna av i bastun och få olika former av massage. Här finner ni också en miniklubb för barn mellan 4-12 år (ej skandinavisktalande) och en lekplats. Under dagen arrangerar hotellets personal olika typer av aktiviteter för både vuxna och barn, några kvällar i veckan arrangeras även olika typer av underhållningar. Natten kan passande avslutas på hotellets egen nattklubb.


Grand Hotel Ontur Cesme ligger ca. 4 km från den mysiga staden Cesme, där det finns ett stort utbud av butiker och resturanger.


Trådlöst internet finns tillängligt. Var uppmärksam på att förbindelserna är ostabila vilket innebär att det kanske inte är möjligt att t.ex streama en film.


Observera att Turkietresor inte har guider i Cesme. Våra guider i Marmaris kan nås på tel (+ 90) 505 033 55 83.

Rums information

Standardum
Fint inredda rum för två personer, men möjlighet till en extrabädd. I alla rum finns det en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (vatten och mineralvatten) kassafack och en balkong. I badrummet finns det badkar eller duschkabin, toalett och hårfön.

Mat / Dryck Koncept

Halvpension

Frukost 07:00 - 10:30
Middag 19:30 - 21:30

 

Atrium Bar

:

24 timmar (mellan 24:00-11:00 serveras ingen alkohol) Mot betalning

Pool Bar

:

11:00 - 18:00 Mot betalning

Beach Bar

:

11:00 - 18:00 Mot betalning

Grand Hotel Ontur Cesme Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat