Galini Sea View Hotel Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Galini Sea View Hotel

Grekland / Kreta
Old National Road of Chania to Kissamos Agia Marina, 73100 Chania Crete, Greece
Se karta

Galini Sea View Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pooler Restaurang Barer Gratis internet
200 m til privat strand Platanias centrum 2,8 km Chania 10 km

 

Hotell beskrivning

 All Inclusivehotell för både stora och små

 

Galini Sea View är ett härligt hotell för både stora och små beläget i närheten av Agia Marina. Hotellet ligger på en sluttning med en vacker havsutsikt och det har varit mycket populärt bland skandinaviska gäster i flera år. 

 

Hotellet består av två byggnader:En huvudbyggnad och en separat byggnad - "Beach Wing" - som ligger ca. 200 m från huvudbyggnaden och ca. 100 m från stranden. För att komma från "Beach Wing" till huvudbyggnaden (eller vice versa) kan du antingen använda hissen eller shuttle-bilen som går hela dagen.

 

Vid det härliga poolområdet finns det gott om plats för lata dagar och sköna simturer. Här finns en stor pool för svalkande dopp och en barnsektion för de allra minsta. Njut av en dag i solen på en solstol med en vacker utsikt över havet eller ta hissen från poolområdet och gå 200 m till stranden.

 

Unna dig ett besök på hotellets spa-avdelning för lite extra lyx som erbjuder inomhuspool, bastu, hamam och en rad olika behandlingar mot avgift. 

 

Om du ändå vill utforska området runt hotellet kan du promenera till Agia Marina eller ta en lokalbuss eller taxi till Chania.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn och i rummen. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.


Observera att pooler, restaurang, barer, SPA-center, lobby etc. finns i huvudbyggnaden.

Rums information

Standardrum - Huvudbyggnad

Trevligt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med dubbelsäng, TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Rum med havsutsikt, delvis havsutsikt eller utan utsikt kan väljas.

 

Standardrum - Strandbyggnad

Små men trevligt inredda rum för 2 personer. Alla rum är utrustade med dubbelsäng, TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Rum med havsutsikt eller utan utsikt kan väljas.

 

Standardrum - tillgång till privat pool (delas med 7 närliggande rum)

Trevligt inredda rum för 2 personer. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng, TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Rummet har hel eller delvis havsutsikt.

 

Familjerum - Huvudbyggnad

Trevligt inredda rum för 4 personer. Rummen är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa eller två enkelsängar. Dessutom har rummet TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum Maisonnette - Huvudbyggnad

Trevligt inredda rum i två plan för 4 personer. Rummen är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa eller två enkelsängar. Dessutom har rummet TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Observera att det inte finns någon dörr mellan de två rummen.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

Måltider

 

Tidig frukost*

05:00 – 07:30

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30 

Snacks

11:00 – 18:00

Kaffe och te

15:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:30

Snacks och dessert

22:15 – 23:00

 

*Ska reserveras dagen innan före kl 20:00

 

Barer

 

Main Bar*

10:00 – 23:00

Poolbar*

10:00 – 23:00 

 

* I perioden 1 Oktober- 14 Maj är poolbaren öppen 10:00 – 18:30.

 

A’la Carte restauranger  - Glöm ej att reservera bord. En måltid under vistelsen är inkl.

 

Jasmine Restaurang 19:00 - 21:30

 

A'la Carte-restaurangerna är öppna från 1 maj till 30 september.

Övrig information

Hotellet ligger i en kuperad terräng och här finns många trappor. Tillgång till stranden med hiss. Importerad alkohol, flaskdrycker, färskpressad fruktjuice, behandlingar i SPA-centret, vattensportaktiviteter och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet. Pool- och strandhanddukar kan lånas mot deposition. Ingen servering av alkohol till personer under 18 år. Trafikbuller kan uppstå, även i rummen. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras. Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

Service mot kostnad

Solstolar/parasoll på stranden: En solstol: 5 Euro. 2 solstolar och 1 parasoll: 10 Euro


De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Galini Sea View Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat