Galini Eden Hotel Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Galini Eden Hotel

Grekland / Kreta
PEO Kissamou Chanion, Stalos 731 00
Se karta

Galini Eden Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Restaurang Bar Gratis internet
40 m till privat strand Platanias centrum 2,8 km

Hotell beskrivning

 Hotell i vackra omgivningar ett stenkast från stranden

 

Galini Eden - som är en del av Galini Sea View Hotel - är ett enkelt, 3-stjärnigt hotell. Det finns inte många faciliteter här, men i gengäld kan alla faciliteter på det 4-stjärniga Galini Sea View Hotel användas. Det är också här du hittar receptionen, alla restauranger och barer, inomhuspool, gym etc. För att komma till Galini Sea View Hotel är det bara att korsa huvudvägen.

 

Hotellet är ett bra val för alla som vill bo i lugna omgivningar ca. 40 m från stranden, men samtidigt ha många faciliteter inom räckhåll.

 

På Galini Eden finns ett litet poolområde med solterrass, pool och solstolar / parasoller, men du kan naturligtvis också använda poolen vid Galini Sea View.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn och i rummen. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum 2 personer

Enkla rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng, ett pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, TV, luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Ekonomirum 2 personer

Enkla rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng, ett pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, TV, luftkonditionering, kassafack och liten terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Var uppmärksam på att ekonomirummen delvis ligger under marknivå och har begränsat mecd dagsljus.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Tidig frukost

05:00 – 07:30 Reservation krävs

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30

Snacks

11:00 – 18:00

Kaffe och te

15:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:30

Snacks och dessert

22:15 – 23:00

 

 

Main Bar

09:00 – 14:00 och 18:00-23:00

Poolbar

10:00 – 23:00

 

 


Service mot kostnad

Uthyrning av solstolar och parasoller på stranden: 10. - Euro för två solstolar och ett parasoll per dag.


De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Övrig information

Trafikbuller kan uppstå, även i rummen. Alla behandlingar i spa-avdelningen mot avgift. Restauranger och barer ligger Galini Sea View, huvudväg måste korsas. Observera att À la carte restaurangerna är öppna 1 maj – 30 september. Importerad alkohol, dryck serverat på flaska, färskpressad fruktjuice, behandlingar i spacentret, vattensporter och några andra faciliteter är inte inkluderade i All inclusive konceptet.​ I perioden 1 oktober till 14 maj är poolbaren öppen 10:00-18:30. Ingen servering av alkohol till personer under 18 år. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras. Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Galini Eden Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat