Folia Apartments Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Folia Apartments

Grekland / Kreta
Agia Marina, Chania, Crete, Greece
Se karta

Folia Apartments

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Poolbar Restaurang Gratis internet
Strand 350 m Agia Marina 300 m Chania 8 km

Hotell beskrivning

 Charmigt lägenhetshotell i grekisk stil

 

På mysiga lägenhetshotellet Folia Apartments blir du varmt välkomnad av värdfamiljen som gör allt för att alla gäster ska känna sig som hemma. Här bor du nära både mysiga Agia Marina och den vackra stranden. Njut av en kall dryck i baren innan du ger dig ut i den ljumma sommarkvällen.

 

Det mysiga poolområdet erbjuder svalkande dopp i poolen och lata dagar på en solstol. Blir du hungrig serverar restaurangen lunch, middag och snacks mellan 12:00 och 23:00. Här kan du njuta av semestern i ditt eget tempo då alla lägenheter har ett litet pentry där du kan laga dina egna måltider.  

 

Trådlöst internet finns tillgängligt. Var medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte är möjligt t.ex. för att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiolägenhet 3 personer

Charmiga enrumslägenheter med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Charmiga tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt en kombinerad vardags- och sovrumsdel med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Övrig information

Observera att det finns ett antal trappor på hotellområdet och att det inte finns någon hiss. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Folia Apartments Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat