Folia Apartments Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Folia Apartments
TrustYou Tooltip Text
Agia Marina, Chania, Crete, Greece
Hotell beskrivning

 Charmigt lägenhetshotell i grekisk stil

 

På mysiga lägenhetshotellet Folia Apartments blir du varmt välkomnad av värdfamiljen som gör allt för att alla gäster ska känna sig som hemma. Här bor du nära både mysiga Agia Marina och den vackra stranden. Njut av en kall dryck i baren innan du ger dig ut i den ljumma sommarkvällen.

 

Det mysiga poolområdet erbjuder svalkande dopp i poolen och lata dagar på en solstol. Blir du hungrig serverar restaurangen lunch, middag och snacks mellan 12:00 och 23:00. Här kan du njuta av semestern i ditt eget tempo då alla lägenheter har ett litet pentry där du kan laga dina egna måltider.  

 

Trådlöst internet finns tillgängligt. Var medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte är möjligt t.ex. för att streama filmer och liknande.

Rums information

Studiolägenhet 3 personer

Charmiga enrumslägenheter med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Charmiga tvårumslägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt en kombinerad vardags- och sovrumsdel med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Övrig information

Observera att det finns ett antal trappor på hotellområdet och att det inte finns någon hiss. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Poolbar Restaurang Gratis internet
Strand 350 m Agia Marina 300 m Chania 8 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum